![]() |
|
|
#1 |
![]() |
Zero Hour ile ilgili sorunlarınızı bizimle paylasabilirsiniz.Ayrıca 2 oyunuda site adına upload ediceğim.Sorunsuz bir sekilde indirebilirsiniz.
|
|
|
#2 |
![]() |
Benim bi sorum olacaktı sitemizdeki zero hour turnuvasına [Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...] bunu indirerek katılabilir miyim versiyon farkı felan olur mu ?
[Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...][Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...][Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...]
[Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...] |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
Katılasmazsın cünkü bu oyun Generals biz Zero Hour üzerinden yapıyoruz.Ve bunu indirsen dahi Zero Hour u kuramasın.Full istiyor.Ben Generalsı upload eetim.Zero HOurunda 2 partı kladı bugün onu koyarım ordan indir.Gerekli kurulum ayarlarını yap turnuvaya katıl dostum.
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
merhaba,
benım bır sorum ve sorunum var. bende generals normalıde zerohour u da var ve ıkısıde orjınal cd den yuklu. fakat zero houru cd keyı orjınal degıl degıstırdım. sımdı benım sorunum ben hamachı uzerınden oynayabılıyorum fakat, lobby kı kısılerı goremıyorum. nasıl oynuyosun dıye sorcaksanız oynayacagım kısının hamachı ıp adresını oyundan drectt connetct te yazıp ta oynayabılıyorum. cunku karsımdakını baska turlu goremıyorum. sımdı bunun bole yapmasının sebebı nedır acaba ben cok arastırdım ama bı turlu cevap bulamadım. sızlerın yardımlarınızı beklıyorum sımdıden saolun
Ölüm nereden gelirse gelsin, cenazeme BORDO MAVİ çiçek atılacaksa, mezar taşıma TRABZONSPORLU yazılacaksa, ölüm hoş gelsin sefa gelsin [Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...] |
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
Sonucta sen kendi orjinalden oynuyorsun yani hamachi olmadanda oynayabilirsin.Server lara baglanarak.Pacht kurdun mu oyuna ?
|
|
|
#6 |
![]() Üyelik tarihi: Sun Oct 2008
Tecrübe Puanı: 0
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi :
![]() |
merhaba emeklerinize sağlık. ben harita dosyasını indirdim ama rar şifresi istiyor... yardımcı olabilirmisiniz? teşekkürler...
|
|
|
|
|
|
#7 | |
![]() |
Alıntı:
[Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Ölüm nereden gelirse gelsin, cenazeme BORDO MAVİ çiçek atılacaksa, mezar taşıma TRABZONSPORLU yazılacaksa, ölüm hoş gelsin sefa gelsin [Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...] |
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() Üyelik tarihi: Sun Oct 2008
Rep Derecesi :
![]() |
merhabalar zero hour oynarken oyundan atıyor ve şu yazı çıkıyor yardımcı olabilirseniz sevinirim...
---You have encountered a serious error. Serious errors can be caused by many things including viruses, overheated hardware and hardware that does nat meet the minimum specifications fort he game. Please visit the forums at [Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...] for suggested coursed of action or consult your manual for Tecnical Support contact information.--- |
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
arkadasım oyunu sil bastan yükle tek care bu.diğer yolu daha tehlikeli
|
|
|
#10 |
![]() Üyelik tarihi: Tue Jul 2009
Rep Derecesi :
![]() |
mrb bende generals ve zero hour yüklü fakat paket felen yüklemedm hem connection time out hemde seri numaram kullanlıo diyo napmam lazım teşkkrler
|
|
|
|
![]() |
| Etiket |
| destek, hour, teknik, zero |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Stil | |
|
|