![]() |
|
|
#1 |
![]() |
![]() RapidShare Download: [Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...] Rar Sifresi:[Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...] Açıklama: Winning Eleven 9 | Türkçe Yama + Spiker | 2007-2008 Sezonu | 380 MB Winning Eleven 9'u %100 Türkce oynamak isteyenler için mükemmel bir paket. Öncelikle dosyamızın içindeki oyunumuzu kurup ardından yamalarımızı kuruyoruz ve bu süper futbol oyununu Türkçe oynamanın keyfini çıkarıyoruz. İçindekiler... - Winning Eleven 9 - Türkçe Dil Yaması - Türkçe Spiker Yaması - Tüm Takimlara 2007-2008 Sezon Ekleme Yaması Windows 98SE/ME/2000/XP Pentium III 800 GHz 64 MB Grafik 256 MB RAM Oyundan Görüntüler: [Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...][Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...][Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...]
|
|
|
#2 |
![]() Üyelik tarihi: Sun Jan 2008
Tecrübe Puanı: 41
Rep Puanı : 110
Rep Derecesi :
![]() ![]()
|
Acaba bana sadece yamalarını upload edeblir misin we 9 bende var kotayı harcamak istemiyorum
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
tmm ama biraz zamn alabilir.Yamalarını ayırmak.
|
|
|
#4 |
![]() |
oyun nası fifadan güzel mi??
|
|
|
#5 |
![]() |
Tabiki güzel.Full Turkce.oynayıs tarzı herseiyle Fıfa dan daha güzel.
|
|
|
#6 |
![]() Üyelik tarihi: Sun Jan 2008
Tecrübe Puanı: 41
Rep Puanı : 110
Rep Derecesi :
![]() ![]()
|
Ekotim ben link göremedim yalnız sadece yamaların olduğu
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
Bu aralar cok yoğunum birde yamaları ayırmak zaman istiyor.Sen güncel ol bölümde bugün veririm link.
|
|
|
#8 |
![]() Üyelik tarihi: Sat Jul 2008
Tecrübe Puanı: 0
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi :
![]() |
Evet bencede sadece yamayı koy dostum we 9 herkeste vardır
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
We 9 herkeste vardır ama olmayanlarda var siz merak etmeyin suan upload basladı en kısa zamnda linki vericem.
|
|
|
#10 |
![]() |
indirdim we 9 u çalışmıyor kardeş nası iştir yaw boşu boşuna heveslendim bnde.yoksa kota mühim deil kotam sınırsız da hevesim kırıldı yaw yardımcı olsan bütün partları indirdim yardımını bekliom ekotim kardeş...
[Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...][Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...][Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...] |
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
tamam sorun halloldu bnm biras şaşkınlığımdan dolayı olmuş bu olay...
3. partı tam olarak indirmemişim de hata veriodu indirdim çalışıo emeğine sağlık
[Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...][Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...][Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...] |
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
çekiyorum kardeş inş saglam çıkar
|
|
|
|