![]() |
|
|
#1 |
![]() |
![]() Upload Eden: Ekotim RarPas: [Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...] Dosya Türü: Sutep Sistem Gereksinimleri # Windows 2000/XP # Intel Pentium III 800GHz (Pentium 4 1.4 GHz önerilen) # 256MB RAM (512MB RAM önerilen) # NVIDIA GeForce 3 or ATI Radeon 8500 (NVIDIA GeForce 4 Ti, ATI Radeon 9600 önerilen) Oyun Dili : İngilizce veya İspanyolca Spiker Dili : İngilizce, Almanca, Fransizca, İtalyanca veya İspanyolca ![]() ![]() ![]() ![]() Rar Şifresi: [Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...] ![]() 100mb [Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...] 087mb [Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...]
[Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...] Konu ekotim tarafından (17-07-2008 Saat 20:28 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#2 |
![]() Üyelik tarihi: Sun Jan 2008
Tecrübe Puanı: 36
Rep Puanı : 110
Rep Derecesi :
![]() ![]()
|
iyi yapmışsın oyunu koymakla bu sayede daha çok pes oynuyanı olur turnuvaları da bekliyor olacağız
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
Tesekkürler turnuvalar yakında baslıcak ama amas ilk önce anket yapmayı düsüorum pes 4 mü pes 8 cünkü coğu kişi pes 4 oynuyor.
|
|
|
#4 |
![]() Üyelik tarihi: Sat Jul 2008
Tecrübe Puanı: 0
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi :
![]() |
ben bir yerden indrmiltim ama cr@c|< virüslüydü bunda öle bişi yok dimi
Konu ekotim tarafından (29-09-2008 Saat 23:27 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
Hayır.İçin rahat olsun.Ama istersen indirdikten sonra virus kontolunden gecirebilirsin.
|
|
|
#6 |
![]() Üyelik tarihi: Fri Jul 2008
Tecrübe Puanı: 0
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi :
![]() |
nasıl yüklenio? partları indirdikten sonra napcaz
![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
Cıkan klaösrde ki setup.bat a tıkla kendiğinden yüklenir.
|
|
|
#8 |
![]() |
pes 7 yi konami çıakrmadı ama siz yamayı getirmişsiniz keşke pesleri türkçe yamalayıp koysandın daha ii olurdu ekotim kardeş genede teşekkürler ve emeğe saygı
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
Haklısın ama sonucta güncel transferler var yani Konami Pes 7 cıkarsaydıda böle olucaktı.
|
|
|
#10 |
![]() |
Ne zaman cıktı bu oyun???
|
|
|
|
#11 |
![]() |
Gecen senelerde.Yalnız biraz önce konaminin resmi sitesine baktım bu oyun orda yayınlanıyor arkadaslar.Yani oyun resmi.
|
|
|
#12 |
![]() |
arkadaşlar oyun resmi ancak pes 7 diil.çünkü pes 7 pes 2008 oluo.bunu genelde herkes karıştırır.pes 2008 i pes 8 zannederler ama dikkatlice bakın pes 2008 in kapağında 7 yıldız var.buda oyunun 7. serisi olduu anlamına gelio.bide merak ettim pes 2007 deki görüntüler harbidende 2. resimdeki arsenal - inter maçı gibi mi??biraz xbox gibi geldide.360 diil tabi normal xbox...
[Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...] Konu tunahanzo287 tarafından (28-08-2008 Saat 20:46 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#13 | |
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
#14 |
![]() |
Tmm bu oyun pes serisinin bi oyunu ancak 7. oyun olarak PES 2008 kabul ediliyo.zaten bu oyun kapağındanda anlaşılıyo...
[Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...] |
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
Haklısın.Ama bu hatayı düzelmek lazım.
|
![]() |
| Etiket |
| 7ripİndir, evolution, pro, soccer |