Hamachi City

Geri git   Hamachi City > Oyun City | Turnuvalar > PES

Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Pes Fun Club...
Konudaki Cevap Sayısı
45
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler

Görüntülenme Sayısı
2081

Yeni Konu aç Cevapla

Konu Araçları Stil
Alt 18-04-2008, 01:33   #1
CRonaldo1907
Mateja Kežman
CRonaldo1907 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Tecrübe Puanı: 1000
Rep Puanı : 16020
Rep Derecesi : CRonaldo1907 has a reputation beyond reputeCRonaldo1907 has a reputation beyond reputeCRonaldo1907 has a reputation beyond reputeCRonaldo1907 has a reputation beyond reputeCRonaldo1907 has a reputation beyond reputeCRonaldo1907 has a reputation beyond reputeCRonaldo1907 has a reputation beyond reputeCRonaldo1907 has a reputation beyond reputeCRonaldo1907 has a reputation beyond reputeCRonaldo1907 has a reputation beyond reputeCRonaldo1907 has a reputation beyond repute

Standart Pes Fun Club...

---Sitede bulunan PES'cileri bir çatı altında toplayalım...Bütün Pes severler bu başlık altına ismini yazdırabilir ve imzayı ekleyebilir...Bakalım kimler Pes seviyor...

1-CRONALDO1907
2-KKORSAN_42
3-DARK_SİLENCE
4-UMRANİYEGFB
5-STANDBY007
6-efdal
7-alperen56
8-trex95
9-yselim07
10-twaddle
11-ekotim
12-tunahanzo287
13-omessiah
14-ceyhunyslyrt
15^@MiKrOp@^
16-yuri1907
17-yustoo
18-Gizli Özne
19-KAYSERISPOR_38
20-aslan_kayseri38
21-LiONeL-MeSSi
22-blue
23-samet389
24-maverick366
25-finishim
26-kaan_kral
27-yubucuk
28-messi10
29-adem
30-

NOT: İmzadan Yıldızları çıkarıp ekleyin...

Kod:
[url="http://www.hamachicity.com/pes-fun-club-t9326.html?p=69386#post69386"][center][font="Arial"][b][size="2"][color="Gray"]En Gerçekçi Futbol Oyunu [color="Red"]PES [*/COLOR]Diyenler İçin;

[size="3"][color="Red"]PES[*/COLOR] [color="Green"]FUN CLUB[*/COLOR][*/SIZE][*/COLOR][*/SIZE][*/B][*/FONT][*/CENTER][*/URL]

[Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...]

YİNE AYLARDAN KASIM!

ÇUBUKLUYLA ALAY OLMAZ...SANMA FENER HESAP SORMAZ!

BİZ FE-NER-BAH-ÇE-Lİ-YİZ
İyi Günde Herkes Fenerbahçeli!
Biz Senin Renklerine Aşıgız!
Şimdi Kafanı Kaldıracaksın!
Şimdi Dik Duracaksın!

12 NUMARA!
Bu Takımı Asla Yanlız Bırakmayacaksın!
Gün Birlik Günüdür!
Yine, Yeniden, Gerekirse Sonuna Kadar;
Hep Destek, Tam Destek!
Pazara Kadar Degil, Mezara Kadar.

[Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...]

Kağıt bir gemidir devrim; bütün gemiler hurdaya çıksa da sonunda taşıdığı özgürlük şiiriyle batmadan yüzer nicedir dünya sularında,
KİM BİLİR KAÇ YUNUS GÖRMÜŞ, KAÇ DENİZ GEZMİŞ...

"Fenerbahçe Cumhuriyeti ortalıkta yoksa‚ Türkiye yoktur‚ futbol yoktur‚ bolluk yoktur‚ insanlar yoktur‚ canlılar güç nefes alır ve bu ülke kısa süre sonra yaşayan yer olmaktan çıkıp‚ mezarlık olur. Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü‚ ne kupa büyüklüğüdür. Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte‚ adı konamaz"

İSLAM ÇUPİ

Konu Ziya tarafından (15-10-2009 Saat 09:37 ) değiştirilmiştir..
CRonaldo1907 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
The Following User Says Thank You to CRonaldo1907 For This Useful Post:
emirhan_41 (20-07-2009)
Alt 18-04-2008, 02:59   #2
kkorsan_42
gelecğin. m.
kkorsan_42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Tecrübe Puanı: 494
Rep Puanı : 12444
Rep Derecesi : kkorsan_42 has a reputation beyond reputekkorsan_42 has a reputation beyond reputekkorsan_42 has a reputation beyond reputekkorsan_42 has a reputation beyond reputekkorsan_42 has a reputation beyond reputekkorsan_42 has a reputation beyond reputekkorsan_42 has a reputation beyond reputekkorsan_42 has a reputation beyond reputekkorsan_42 has a reputation beyond reputekkorsan_42 has a reputation beyond reputekkorsan_42 has a reputation beyond repute

pesi de en az fifa kadar severim
Alt 18-04-2008, 13:03   #3
Dark Silence
Kıdemli Üye
Tecrübe Puanı: 1368
Rep Puanı : 22508
Rep Derecesi : Dark Silence has a reputation beyond reputeDark Silence has a reputation beyond reputeDark Silence has a reputation beyond reputeDark Silence has a reputation beyond reputeDark Silence has a reputation beyond reputeDark Silence has a reputation beyond reputeDark Silence has a reputation beyond reputeDark Silence has a reputation beyond reputeDark Silence has a reputation beyond reputeDark Silence has a reputation beyond reputeDark Silence has a reputation beyond repute

Pes 2008'den sonra FIFA ama 2 yıldır PES oynuyorum FIFA ile birlikte benide yazabilirsiniz
Dark Silence isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18-04-2008, 22:47   #4
Umraniyegfb
GençFenerBahçeliler!!!
Umraniyegfb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Tecrübe Puanı: 373
Rep Puanı : 10831
Rep Derecesi : Umraniyegfb has a reputation beyond reputeUmraniyegfb has a reputation beyond reputeUmraniyegfb has a reputation beyond reputeUmraniyegfb has a reputation beyond reputeUmraniyegfb has a reputation beyond reputeUmraniyegfb has a reputation beyond reputeUmraniyegfb has a reputation beyond reputeUmraniyegfb has a reputation beyond reputeUmraniyegfb has a reputation beyond reputeUmraniyegfb has a reputation beyond reputeUmraniyegfb has a reputation beyond repute

Benide yaz ama bana yardımcı ol imza konusunda!!!

Şampiyonluklarım
8.Geleneksel Hamachicity Turnuvası
Bonito Cup III
Umraniyegfb isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19-04-2008, 02:34   #5
CRonaldo1907
Mateja Kežman
CRonaldo1907 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Rep Puanı : 16020
Rep Derecesi : CRonaldo1907 has a reputation beyond reputeCRonaldo1907 has a reputation beyond reputeCRonaldo1907 has a reputation beyond reputeCRonaldo1907 has a reputation beyond reputeCRonaldo1907 has a reputation beyond reputeCRonaldo1907 has a reputation beyond reputeCRonaldo1907 has a reputation beyond reputeCRonaldo1907 has a reputation beyond reputeCRonaldo1907 has a reputation beyond reputeCRonaldo1907 has a reputation beyond reputeCRonaldo1907 has a reputation beyond repute

Alıntı:
Umraniyegfb´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Benide yaz ama bana yardımcı ol imza konusunda!!!
Yardımcı olcak bişi yok dostum al kopyala ordaki yazıyı imza kısmında gel yapıştır ve sadece yıldızları sil kaydet bu kadar...

YİNE AYLARDAN KASIM!

ÇUBUKLUYLA ALAY OLMAZ...SANMA FENER HESAP SORMAZ!

BİZ FE-NER-BAH-ÇE-Lİ-YİZ
İyi Günde Herkes Fenerbahçeli!
Biz Senin Renklerine Aşıgız!
Şimdi Kafanı Kaldıracaksın!
Şimdi Dik Duracaksın!

12 NUMARA!
Bu Takımı Asla Yanlız Bırakmayacaksın!
Gün Birlik Günüdür!
Yine, Yeniden, Gerekirse Sonuna Kadar;
Hep Destek, Tam Destek!
Pazara Kadar Degil, Mezara Kadar.

Kağıt bir gemidir devrim; bütün gemiler hurdaya çıksa da sonunda taşıdığı özgürlük şiiriyle batmadan yüzer nicedir dünya sularında,
KİM BİLİR KAÇ YUNUS GÖRMÜŞ, KAÇ DENİZ GEZMİŞ...

"Fenerbahçe Cumhuriyeti ortalıkta yoksa‚ Türkiye yoktur‚ futbol yoktur‚ bolluk yoktur‚ insanlar yoktur‚ canlılar güç nefes alır ve bu ülke kısa süre sonra yaşayan yer olmaktan çıkıp‚ mezarlık olur. Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü‚ ne kupa büyüklüğüdür. Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte‚ adı konamaz"

İSLAM ÇUPİ
CRonaldo1907 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29-04-2008, 20:56   #6
StANDby007
S--E--L--İ--M
StANDby007 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Tecrübe Puanı: 350
Rep Puanı : 7895
Rep Derecesi : StANDby007 has a reputation beyond reputeStANDby007 has a reputation beyond reputeStANDby007 has a reputation beyond reputeStANDby007 has a reputation beyond reputeStANDby007 has a reputation beyond reputeStANDby007 has a reputation beyond reputeStANDby007 has a reputation beyond reputeStANDby007 has a reputation beyond reputeStANDby007 has a reputation beyond reputeStANDby007 has a reputation beyond reputeStANDby007 has a reputation beyond repute
StANDby007 isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder

Yaz benide PES 2008 daha çok oynuyorum bu aralar

Biz daha dünyaya gelmemişken Kasımpaşayı, Beykozu, Yeşil Direği yendiler rakipleri küçük küçük mahalleler.

Kendi aralarındaki bu küçücük ligde şampiyonlukları tek tek pay ettiler.

Bu kupaların hepsini tüm Türkiye'ye malettiler!

Artık Duyulmaz olur cehennemde tövbeler, Çünkü Cehennemin adı Avni Aker!

Avni Akerde Affetmezler!
StANDby007 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-05-2008, 19:19   #7
ßlacK[G]host
SevGi_KaTiLi
ßlacK[G]host - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Tecrübe Puanı: 407
Rep Puanı : 12204
Rep Derecesi : ßlacK[G]host has a reputation beyond reputeßlacK[G]host has a reputation beyond reputeßlacK[G]host has a reputation beyond reputeßlacK[G]host has a reputation beyond reputeßlacK[G]host has a reputation beyond reputeßlacK[G]host has a reputation beyond reputeßlacK[G]host has a reputation beyond reputeßlacK[G]host has a reputation beyond reputeßlacK[G]host has a reputation beyond reputeßlacK[G]host has a reputation beyond reputeßlacK[G]host has a reputation beyond repute
ßlacK[G]host - MSN üzeri Mesaj gönder

beni de yaz nuri abi

ßlacK[G]host isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24-05-2008, 22:21   #8
scarface
only god judges me
scarface - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Tecrübe Puanı: 220
Rep Puanı : 7979
Rep Derecesi : scarface has a reputation beyond reputescarface has a reputation beyond reputescarface has a reputation beyond reputescarface has a reputation beyond reputescarface has a reputation beyond reputescarface has a reputation beyond reputescarface has a reputation beyond reputescarface has a reputation beyond reputescarface has a reputation beyond reputescarface has a reputation beyond reputescarface has a reputation beyond repute
scarface - MSN üzeri Mesaj gönder

nuri abi benide yazarsan çok mesut olurum ben pesçiyimdir hatta pes mi fifa mı konusu açıldığında hemen pesi savunurum

Eski nick:alperen56
scarface isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-06-2008, 18:20   #9
trex95
son imparator
Tecrübe Puanı: 42
Rep Puanı : 650
Rep Derecesi : trex95 is a splendid one to beholdtrex95 is a splendid one to beholdtrex95 is a splendid one to beholdtrex95 is a splendid one to beholdtrex95 is a splendid one to beholdtrex95 is a splendid one to behold

beni de yaz kardeş
trex95 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16-06-2008, 13:15   #10
yselim07
David Villa
yselim07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Tecrübe Puanı: 117
Rep Puanı : 2146
Rep Derecesi : yselim07 has a reputation beyond reputeyselim07 has a reputation beyond reputeyselim07 has a reputation beyond reputeyselim07 has a reputation beyond reputeyselim07 has a reputation beyond reputeyselim07 has a reputation beyond reputeyselim07 has a reputation beyond reputeyselim07 has a reputation beyond reputeyselim07 has a reputation beyond reputeyselim07 has a reputation beyond reputeyselim07 has a reputation beyond repute
yselim07 - MSN üzeri Mesaj gönder

beni de yaz pes3 den bu yana oynuyorum
Alt 23-06-2008, 18:50   #11
twaddle
bak işte
twaddle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Tecrübe Puanı: 62
Rep Puanı : 1576
Rep Derecesi : twaddle has a brilliant futuretwaddle has a brilliant futuretwaddle has a brilliant futuretwaddle has a brilliant futuretwaddle has a brilliant futuretwaddle has a brilliant futuretwaddle has a brilliant futuretwaddle has a brilliant futuretwaddle has a brilliant futuretwaddle has a brilliant futuretwaddle has a brilliant future

gençler aranızda pes4 warsa buyursun eklesin

twaddle-1

101
twaddle isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24-06-2008, 20:46   #12
ekotim
Red Alert 3
ekotim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Tecrübe Puanı: 229
Rep Puanı : 6661
Rep Derecesi : ekotim has a reputation beyond reputeekotim has a reputation beyond reputeekotim has a reputation beyond reputeekotim has a reputation beyond reputeekotim has a reputation beyond reputeekotim has a reputation beyond reputeekotim has a reputation beyond reputeekotim has a reputation beyond reputeekotim has a reputation beyond reputeekotim has a reputation beyond reputeekotim has a reputation beyond repute
ekotim - İCQ üzeri Mesaj gönder ekotim - AİM üzeri Mesaj gönder ekotim - MSN üzeri Mesaj gönder ekotim - YAHOO üzeri Mesaj gönder ekotim isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder

Benide al kardes
The Following User Says Thank You to ekotim For This Useful Post:
what4 (15-09-2009)
Alt 06-07-2008, 17:08   #13
tunahanzo287
Kıdemli Üye
tunahanzo287 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Tecrübe Puanı: 105
Rep Puanı : 2777
Rep Derecesi : tunahanzo287 has a reputation beyond reputetunahanzo287 has a reputation beyond reputetunahanzo287 has a reputation beyond reputetunahanzo287 has a reputation beyond reputetunahanzo287 has a reputation beyond reputetunahanzo287 has a reputation beyond reputetunahanzo287 has a reputation beyond reputetunahanzo287 has a reputation beyond reputetunahanzo287 has a reputation beyond reputetunahanzo287 has a reputation beyond reputetunahanzo287 has a reputation beyond repute

Smile

Bende varım PES 4EVER!!! inşallah yakın zamanda pes 2008 turnuvalarıda yaparız...
tunahanzo287 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17-07-2008, 20:30   #14
omessiah
mErsOcu
omessiah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Rep Puanı : 11409
Rep Derecesi : omessiah has a reputation beyond reputeomessiah has a reputation beyond reputeomessiah has a reputation beyond reputeomessiah has a reputation beyond reputeomessiah has a reputation beyond reputeomessiah has a reputation beyond reputeomessiah has a reputation beyond reputeomessiah has a reputation beyond reputeomessiah has a reputation beyond reputeomessiah has a reputation beyond reputeomessiah has a reputation beyond repute

Beni de keler misiniz
omessiah isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17-07-2008, 20:36   #15
ekotim
Red Alert 3
ekotim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Tecrübe Puanı: 229
Rep Puanı : 6661
Rep Derecesi : ekotim has a reputation beyond reputeekotim has a reputation beyond reputeekotim has a reputation beyond reputeekotim has a reputation beyond reputeekotim has a reputation beyond reputeekotim has a reputation beyond reputeekotim has a reputation beyond reputeekotim has a reputation beyond reputeekotim has a reputation beyond reputeekotim has a reputation beyond reputeekotim has a reputation beyond repute
ekotim - İCQ üzeri Mesaj gönder ekotim - AİM üzeri Mesaj gönder ekotim - MSN üzeri Mesaj gönder ekotim - YAHOO üzeri Mesaj gönder ekotim isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder

Üye listesi güncellenmiştir.

Etiket
club, fun, pes

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Konu Araçları
Stil