![]() |
|
|
#1 |
![]() |
---Sitede bulunan PES'cileri bir çatı altında toplayalım...Bütün Pes severler bu başlık altına ismini yazdırabilir ve imzayı ekleyebilir...Bakalım kimler Pes seviyor...
1-CRONALDO1907 2-KKORSAN_42 3-DARK_SİLENCE 4-UMRANİYEGFB 5-STANDBY007 6-efdal 7-alperen56 8-trex95 9-yselim07 10-twaddle 11-ekotim 12-tunahanzo287 13-omessiah 14-ceyhunyslyrt 15^@MiKrOp@^ 16-yuri1907 17-yustoo 18-Gizli Özne 19-KAYSERISPOR_38 20-aslan_kayseri38 21-LiONeL-MeSSi 22-blue 23-samet389 24-maverick366 25-finishim 26-kaan_kral 27-yubucuk 28-messi10 29-adem 30- NOT: İmzadan Yıldızları çıkarıp ekleyin... Kod:
[url="http://www.hamachicity.com/pes-fun-club-t9326.html?p=69386#post69386"][center][font="Arial"][b][size="2"][color="Gray"]En Gerçekçi Futbol Oyunu [color="Red"]PES [*/COLOR]Diyenler İçin; [size="3"][color="Red"]PES[*/COLOR] [color="Green"]FUN CLUB[*/COLOR][*/SIZE][*/COLOR][*/SIZE][*/B][*/FONT][*/CENTER][*/URL]
ÇOK YOĞUN! [Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...] YİNE AYLARDAN KASIM! ÇUBUKLUYLA ALAY OLMAZ...SANMA FENER HESAP SORMAZ! BİZ FE-NER-BAH-ÇE-Lİ-YİZ İyi Günde Herkes Fenerbahçeli! Biz Senin Renklerine Aşıgız! Şimdi Kafanı Kaldıracaksın! Şimdi Dik Duracaksın! 12 NUMARA! Bu Takımı Asla Yanlız Bırakmayacaksın! Gün Birlik Günüdür! Yine, Yeniden, Gerekirse Sonuna Kadar; Hep Destek, Tam Destek! Pazara Kadar Degil, Mezara Kadar. [Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...] Kağıt bir gemidir devrim; bütün gemiler hurdaya çıksa da sonunda taşıdığı özgürlük şiiriyle batmadan yüzer nicedir dünya sularında, KİM BİLİR KAÇ YUNUS GÖRMÜŞ, KAÇ DENİZ GEZMİŞ... "Fenerbahçe Cumhuriyeti ortalıkta yoksa‚ Türkiye yoktur‚ futbol yoktur‚ bolluk yoktur‚ insanlar yoktur‚ canlılar güç nefes alır ve bu ülke kısa süre sonra yaşayan yer olmaktan çıkıp‚ mezarlık olur. Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü‚ ne kupa büyüklüğüdür. Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte‚ adı konamaz" İSLAM ÇUPİ
Konu Ziya tarafından (15-10-2009 Saat 09:37 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
| The Following User Says Thank You to CRonaldo1907 For This Useful Post: | emirhan_41 (20-07-2009) |
|
|
#2 |
![]() |
pesi de en az fifa kadar severim
|
|
|
|
#3 |
![]() Üyelik tarihi: Thu Nov 2007
Tecrübe Puanı: 1368
Rep Puanı : 22508
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
Pes 2008'den sonra FIFA ama 2 yıldır PES oynuyorum FIFA ile birlikte benide yazabilirsiniz
![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
Benide yaz ama bana yardımcı ol imza konusunda!!!
|
|
|
|
#5 |
![]() |
Yardımcı olcak bişi yok dostum al kopyala ordaki yazıyı imza kısmında gel yapıştır ve sadece yıldızları sil kaydet bu kadar...
ÇOK YOĞUN! [Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...] YİNE AYLARDAN KASIM! ÇUBUKLUYLA ALAY OLMAZ...SANMA FENER HESAP SORMAZ! BİZ FE-NER-BAH-ÇE-Lİ-YİZ İyi Günde Herkes Fenerbahçeli! Biz Senin Renklerine Aşıgız! Şimdi Kafanı Kaldıracaksın! Şimdi Dik Duracaksın! 12 NUMARA! Bu Takımı Asla Yanlız Bırakmayacaksın! Gün Birlik Günüdür! Yine, Yeniden, Gerekirse Sonuna Kadar; Hep Destek, Tam Destek! Pazara Kadar Degil, Mezara Kadar. [Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...] Kağıt bir gemidir devrim; bütün gemiler hurdaya çıksa da sonunda taşıdığı özgürlük şiiriyle batmadan yüzer nicedir dünya sularında, KİM BİLİR KAÇ YUNUS GÖRMÜŞ, KAÇ DENİZ GEZMİŞ... "Fenerbahçe Cumhuriyeti ortalıkta yoksa‚ Türkiye yoktur‚ futbol yoktur‚ bolluk yoktur‚ insanlar yoktur‚ canlılar güç nefes alır ve bu ülke kısa süre sonra yaşayan yer olmaktan çıkıp‚ mezarlık olur. Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü‚ ne kupa büyüklüğüdür. Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte‚ adı konamaz" İSLAM ÇUPİ
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
Yaz benide PES 2008 daha çok oynuyorum bu aralar
![]()
Onlar kendilerine büyüğüz dediler. Biz tırnağımızla büyürken! Biz daha dünyaya gelmemişken Kasımpaşayı, Beykozu, Yeşil Direği yendiler rakipleri küçük küçük mahalleler. Kendi aralarındaki bu küçücük ligde şampiyonlukları tek tek pay ettiler. Bu kupaların hepsini tüm Türkiye'ye malettiler! Artık Duyulmaz olur cehennemde tövbeler, Çünkü Cehennemin adı Avni Aker! Avni Akerde Affetmezler! |
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
beni de yaz nuri abi
|
|
|
#8 |
![]() |
nuri abi benide yazarsan çok mesut olurum ben pesçiyimdir hatta pes mi fifa mı konusu açıldığında hemen pesi savunurum
![]()
[Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...][Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...][Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...] |
|
|
|
|
|
#9 |
![]() Üyelik tarihi: Mon Jun 2008
Tecrübe Puanı: 42
Rep Puanı : 650
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
beni de yaz kardeş
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
beni de yaz pes3 den bu yana oynuyorum
|
|
|
|
#11 |
![]() |
gençler aranızda pes4 warsa buyursun eklesin
twaddle-1 101 |
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
Benide al kardes
|
| The Following User Says Thank You to ekotim For This Useful Post: | what4 (15-09-2009) |
|
|
#13 |
![]() |
Bende varım PES 4EVER!!! inşallah yakın zamanda pes 2008 turnuvalarıda yaparız...
[Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...] |
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
Beni de keler misiniz
|
|
|
|