![]() |
|
|
#1 |
![]() |
HAMACHİ AĞLARIMIZ
AĞ:ProPes Şifre:123 --------------- Ağ: ProPes2 Şifre: 123 --------------- Ağ: ProPes3 Şifre: 123 -------------- Öncelikle Modeminizden Aşağıda Yazılı Olan Portları Açın... TCP:20010,20020,20030,20085 UDP:5739 Online Oynamak İçin İlk Yapacağımız İş 1.40 PATCH'INI Yüklemek.. [Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...] --------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Hamachinin Son Versiyonunu Bilgisayarınıza Kuracaksınız.... --------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aşağıdaki Linkten Pes Connector Programını İndireceksiniz... [Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...] --------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Programı Çalıştırıp Önce 0'a Basıp Enterlayacaksınız, Sonra 2'ye Basıp Enterlayacaksınız Biraz Bekleyin Sertifika Yüklenecek. Tamam Butonunu Görünce Basın Ve Programı Kapatın. Sertifika Yükleme İşlemi Tamam.... --------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Şimdi C:/Windows/System32/Drivers/Etc dizinine gidin. Burada Hosts Adında Bir Dosya Olması Lazım. Bunu Not Defteriyle Açın Ve Aşağıdaki Yeri Bulup Aynısını Yapın... (HAMACHİ İP'NİZ) pes09pcgate-e.winning-eleven.net (HAMACHİ İP'NİZ) pes2009web.winning-eleven.net (HAMACHİ İP'NİZ) pes7stun-e.winning-eleven.net BU İŞLEMİ YAPTIKTAN SONRA HOSTS DOSYASINI BİR YERDE YEDEKLEYİN ÇÜNKÜ HER OYUNDAN ÇIKIŞTA BOZULABİLİYOR... --------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Burada görülen ip adresi benim hamachideki adresim. Siz kendi hamachi ip'nizi buraya yazacaksınız.... --------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Şimdi PES 2009 Yüklü Olduğu Yere Gidin Settings'e Girin Online Sekmesine Gelin Ve Autodaki Kutucuğu Boş Bırakın, Kaydedin Ve Çıkın. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Bu İşlemleri Yaptıktan Sonra Pes Connector'ü Açın.Host Olmak İçin 1 Yazıp Enterleyin Ve Kendi Hamachi İP'nizi Yazıp Tekrar Enter'a Basın Ve Oyunu Açın... --------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Oyun Açıldıktan Sonra Network Bölümüne Gelin. Kullanıcı Adı Ve Şifresini İstediğiniz ID Ve Şifre Girerek Login Olun...Yada REGİSTER Olup Kendi ID Ve Şifrenizi Alabilirsiniz... [Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...] --------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Bir Oda Açın Ve Rakibinizin Gelmesini Bekleyin... --------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Client Olmak İçinde Pes Connector Programını Açıp Önce 2'ye Basın. Sonra HOST OLAN(OYUNU KURAN KİŞİ'NİN)Hamachi İP'sini Yazın Ve Enterleyin.Sonra da Kendi Adresinizi Yazıp Enterleyin Ve Oyuna Girin... Konu Mєят tarafından (06-06-2009 Saat 19:30 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
| The Following 4 Users Say Thank You to Mєят For This Useful Post: |
|
|
#2 |
![]() |
walla helal olsun mert. repp
|
|
|
#3 |
![]() |
önceden çok urasıp ayarladıydım ama baya urastırıo ondan hıc tavsıye etmem bıde çok kasıodu oyun oynanmıodu doru duzzgun
ama emegıne saglık saol ![]()
|
|
|
#4 |
![]() |
bunu bu haliyle ilk yayınlayan bnm karışık bi anlatım düzenleyerek bunu yaptım başka bir forumda açtımıştım konuyu araştırırlarsa bulabilirler.. bunun ing hali var ojin.. anlatım acayip karşıktı ve işin içinde hamachi yoktu anlatımda
linkini bulabilirsem buraya koyucam ![]() ayrıyetten sorunu olan arkadaşlara yardıma açığım bana ulaşmaları yeter... EDİT: İŞTE ORJİN SİTEYİ BULDUM BENM EVRAKLAR ARASINDA ![]() [Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...] FAKAT SİTE ÖLMÜŞ ELİMDE SS OLSA KOYARDIM ![]() Konu Mєят tarafından (05-06-2009 Saat 00:34 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
vistada client sorunu oluodu o sorun ne oldu duzeldı mı
|
|
|
#6 |
![]() |
ewt artık oynayabiliyo
![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
iyiymiş ozaman turnuvalara başlarıs yakında tekrar
|
|
|
#8 |
![]() |
Konu Sabitlenmiştir...
|
|
|
#9 |
![]() Üyelik tarihi: Tue Jul 2009
Tecrübe Puanı: 0
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi :
![]() |
mert kardeş patch 1.40 ı crackle beraber indrdim.pes connectoru da indirdim.bi kaç sorum war.
1-modemde o portları nsl açıcaz ![]() 2-hamachinin son wersiyonu nedir ve nerden kurucaz 3-hamachi ip mi nerden öğrenicem 4-ayrıca register olmak için konomi ıd ve game ıd istio onlar bnde yoq nerden bulucam ?? şimdiden tşkler |
|
|
|
|
|
#10 | |
![]() |
Alıntı:
1) google'a port açma yaz daha sonra çıkan ilk siteye gir sonra modemini bul oradan anlatım var 2)son sürüm indirmek için[Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...] 3)yükledikten sonra zaten göreceksin ipni 4)bunlun içinde bnm ağlara gel ben sana veririm id ve pass AĞ:ProPes Şifre:123 --------------- Ağ: ProPes2 Şifre: 123 --------------- Ağ: ProPes3 Şifre: 123 -------------- |
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
Anlatımın çok güzel ve işe yarar Mєят daha önce görsem denerdim.Ama bir denedim ben patch i kurmadı bilgisayar hata verdi hatayı hatırlamıyorum ama gıcık bişiydi patch ı kurmuyordu sinirlendim delete yaptım Pes 2009 genede güzel anlatım eline sağlık
|
| The Following User Says Thank You to Sirius Black For This Useful Post: | Mєят (14-07-2009) |
|
|
#12 | |
![]() |
Alıntı:
saol.anlatımı ilk yapanlardanım ben zaten yaklaşok 7 ay oldu artık pes 2010 u bekliyorum ![]() |
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]() Üyelik tarihi: Tue Jul 2009
Tecrübe Puanı: 0
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi :
![]() |