![]() |
|
|
#1 |
|
|
Oyunu Kurması Gerekenler Bunları Yapması Gerek...
İlk Önce Ana Menüden Game Modes'u Seçicez Ondan Sonra Play Online Seçeneğine tıklayacağız... [Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...] Ondan Sonra Create Direct Online Game Seçeneğine Tıklayıp Karşımıza Gelen Seçeneğe Proceed Seçeneğini Seçeceğiz... [Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...] Şimdi İse Oyunun Ayarlarını İstediğimiz Gİbi Yapıp Create Game Yazısına BAsacağız Ve Karşımızdaki Oyuncuyu Bekleyeceğiz... [Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...] Oyuna Girmesi Gerekenler... Yine Ana Menüden Game Modes Seçeneğine Tıklayıp.Play Online a Basacaklar... [Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...] Ama Bu Sefer Join Direct Online Game'e Tıklamaları Gerekecek Önlerine gelen Ekrandaki Pencereye Proceed Dedikten SOnra...... [Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...] Şimdi İse Karşımızdaki Oyuncunun Yani Oyunu Kuran Kişideki Hamachi IP ADresini O Kutuya Eksiksiz Noktalarınıda Koyarak Eklememiz GErek... [Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...] Doldurduktan SOnra Enter'a Basacaksınız Kamera Seçiminizide Yaptıktan Sonra,Connect e Bastığınızda Oyundasınız Sonra Ne Yaparsanız Yapın ![]() .Ama Oyun İçindeyken Sakın Klavyenizdeki Windows İşaretine Basmayın yada Alt + Tab Yapmayın Bağlantınız Kopar Ve Bir Daha Bütün BU Seçenekleri Baştan Yapmak Zorunda Kalırsınız.Ayrıca Denetim Masasından Güvenlik Duvarı'nı Kapalı Hale Getirmeniz Gerekecektir.Yoksa Engelli Bİr Şekildede Oynayamazsınız...İyi Eğlenceler
Sometimes I feel so alone, I just don't know, feels like I been down this road before. So lonely and cold, it's like something takes over me, Soon as I go home and close the door. Kinda feels like Déjà Vu, I wanna get away from this place I do, But I can't and I wont say I tried but I know that's a lie cuz I don't, And why I just don't know..... In my shoes, just to see What its like, to be me I'll be you, lets trade shoes Just to see what it'd be like To feel your pain, you feel mine Go inside each others minds Just to see what we'd find Look at shit through each others eyes But don't let 'em say you aint beautiful They can all get fucked just stay true to you Don't let 'em say you aint beautiful They can all get fucked just stay true to you... Don't Let Them Say You Ain't Beautiful ! We're The Ones Who Made YOU ! So crack a bottle, let your body waddle Don’t act like a snobby model you just hit the lotto Uh-oh Uh-oh, bitch3s hopping in my Tahoe Got one riding shotgun and no not one of them got gloves Now where’s the rubbers? Whose got the rubbers? I notice there’s so many of them and there’s really not that many of us. And ladies love us, my posse’s kicking up dust. It’s on till the break of dawn and we’re starting this party from dusk Ok … let’s go LeBron JAMES MVP GALATASARAY
|
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
Yeni başayanlar için güzel bir klavuz niteliğinde olmuş.Eline sağlık.
![]()
|
|
|
|
#3 |
![]() |
Saol dostum güzel bir anlatım kutlarım...
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() Üyelik tarihi: Thu Dec 2007
Tecrübe Puanı: 0
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi :
![]() |
güzel olmuş paylaşım için saolda bu bütün dünyadaki kişişerlerlede oynanıyor dimi yoksa sadece kendi modemindekilerle mi
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
![]() Üyelik tarihi: Tue Dec 2007
Rep Derecesi :
![]() |
oyunu açamıyorum açmayı biliyosanız lütfen söyleyin
|
|
|
|
|
|
#6 | |
![]() |
Alıntı:
---Oyunu nasıl açamıosun anlamadım tam...
ÇOK YOĞUN! [Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...] YİNE AYLARDAN KASIM! ÇUBUKLUYLA ALAY OLMAZ...SANMA FENER HESAP SORMAZ! BİZ FE-NER-BAH-ÇE-Lİ-YİZ İyi Günde Herkes Fenerbahçeli! Biz Senin Renklerine Aşıgız! Şimdi Kafanı Kaldıracaksın! Şimdi Dik Duracaksın! 12 NUMARA! Bu Takımı Asla Yanlız Bırakmayacaksın! Gün Birlik Günüdür! Yine, Yeniden, Gerekirse Sonuna Kadar; Hep Destek, Tam Destek! Pazara Kadar Degil, Mezara Kadar. [Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...] Kağıt bir gemidir devrim; bütün gemiler hurdaya çıksa da sonunda taşıdığı özgürlük şiiriyle batmadan yüzer nicedir dünya sularında, KİM BİLİR KAÇ YUNUS GÖRMÜŞ, KAÇ DENİZ GEZMİŞ... "Fenerbahçe Cumhuriyeti ortalıkta yoksa‚ Türkiye yoktur‚ futbol yoktur‚ bolluk yoktur‚ insanlar yoktur‚ canlılar güç nefes alır ve bu ülke kısa süre sonra yaşayan yer olmaktan çıkıp‚ mezarlık olur. Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü‚ ne kupa büyüklüğüdür. Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte‚ adı konamaz" İSLAM ÇUPİ
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() Üyelik tarihi: Thu Nov 2007
Tecrübe Puanı: 1368
Rep Puanı : 22508
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
Güzel anlatım eline sağlık üstad
![]() |
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
NBA 07'de unutmuştum şimdi hatırldaım sağol..
![]()
|
|
|
|
#9 |
![]() |
Eywallah krdesım çok iyi oldu
![]() abi azcıkda ip versen ![]()
нαуαт кızgıη вσğα вєη кıямızı ρєℓєяιη![]() нαуαт кöтü вιя öğяєтмєη gιвι∂ιя ιℓк öη¢є šıηαν уαραя šσηяα ∂єяš νєяιя Konu CRonaldo1907 tarafından (03-08-2008 Saat 19:02 ) değiştirilmiştir.. Sebep: flood |
|
|
|
|
|
#10 |
|
|
Burdan Bulabilirsin...
[Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Sometimes I feel so alone, I just don't know, feels like I been down this road before. So lonely and cold, it's like something takes over me, Soon as I go home and close the door. Kinda feels like Déjà Vu, I wanna get away from this place I do, But I can't and I wont say I tried but I know that's a lie cuz I don't, And why I just don't know..... In my shoes, just to see What its like, to be me I'll be you, lets trade shoes Just to see what it'd be like To feel your pain, you feel mine Go inside each others minds Just to see what we'd find Look at shit through each others eyes But don't let 'em say you aint beautiful They can all get fucked just stay true to you Don't let 'em say you aint beautiful They can all get fucked just stay true to you... Don't Let Them Say You Ain't Beautiful ! We're The Ones Who Made YOU ! So crack a bottle, let your body waddle Don’t act like a snobby model you just hit the lotto Uh-oh Uh-oh, bitch3s hopping in my Tahoe Got one riding shotgun and no not one of them got gloves Now where’s the rubbers? Whose got the rubbers? I notice there’s so many of them and there’s really not that many of us. And ladies love us, my posse’s kicking up dust. It’s on till the break of dawn and we’re starting this party from dusk Ok … let’s go LeBron JAMES MVP GALATASARAY
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
eywallah kardes tam lazım olan şey..
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
ben buraya üye oldum ama nba i nasıl oynayacağım yardımcı olursanız sevinirim
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
tuttuğum takımı aşağıda nasıl belirlerim
|
|
|
#14 |
![]() Üyelik tarihi: Mon Dec 2009
Rep Derecesi :
![]() |
arkadaşLar arkadaşımLa oynamaya çaLışıyorus ben hamachi ip kurdum oda katıLdı ağıma sonra create dedim kurdum arkadaşım benim ipimi yazıp joine basınca girmedi ve güvenlik duvarıyla ne ilgisi var
![]() |
|
|
|
|
|
#15 |
![]() Üyelik tarihi: Thu Nov 2007
Tecrübe Puanı: 1368
Rep Puanı : 22508
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
![]() |
| Etiket |
| live, nba, online, oynama |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Stil | |
|