Hamachi City

Geri git   Hamachi City > Oyun City | Turnuvalar > Lotr Bfme

Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Lotr : Conquest
Konudaki Cevap Sayısı
7
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler

Görüntülenme Sayısı
1004

Yeni Konu aç Cevapla

Konu Araçları Stil
Alt 02-11-2008, 13:55   #1
Ziya
۞ SUPERNATURAL ۞
Ziya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Tecrübe Puanı: 1000
Rep Puanı : 190007
Rep Derecesi : Ziya has a reputation beyond reputeZiya has a reputation beyond reputeZiya has a reputation beyond reputeZiya has a reputation beyond reputeZiya has a reputation beyond reputeZiya has a reputation beyond reputeZiya has a reputation beyond reputeZiya has a reputation beyond reputeZiya has a reputation beyond reputeZiya has a reputation beyond reputeZiya has a reputation beyond repute
Ziya - MSN üzeri Mesaj gönder

Thumbs up Lotr : Conquest

EA/Pandemic Studios tarafından geliştirilen ve dağıtımcılığını Electronic Arts'ın yapacağı The Lord of the Rings: Conquest için oyuniçi görüntülerin olduğu yeni bir video yayımlandı. Yeni The Lord of the Rings oyunu Conquest, Star Wars Battlefront tarzı olacak. Savaştan önce iyi yada kötü taraflardan birini seçeceğiz ve savaş sırasında karşı tarafı yenmeye çalışacağız. Oyuncular bazı bölümlerde efsanevi Sauron'u bile yönetebilecek. The Lord of the Rings: Conquest PC, Xbox 360, Playstation 3, ve Nintendo DS platformları için Kuzey Amerika'da 13 Ocak'ta raflarda olacak.

OYundan video İzlemek İçin
[Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...]

Ve işte hiçbiryerde bulamayacağınız resimler

.........................,/...............................................”:, ........
.....................,?........................... ...........................\,.....
.................../.................................................. .........,}....
................./.................................................. ....,:`^`..}....
.............../.................................................. .,:”........./.....
..............?.....__............................ .............:`.........../.....
............./__.(.....“~-,_..............................,:`........../........
.........../(_....”~,_........“~,_....................,:`..... ..._/...........
..........{.._$;_......”=,_.......“-,_.......,.-~-,},.~”;/....}...........
...........((.....*~_.......”=-._......“;,,./`..../”............../............
...,,,___.\`~,......“~.,....................`..... }............../.............
............(....`=-,,.......`........................(......;_,,-”...............
............/.`~,......`-...............................\....../\...................
.............\`~.*-,.....................................|,./.....\,__...........
,,_..........}.>-._\...................................|........... ...`=~-,....
.....`=~-,_\_......`\,.................................\... .....................
...................`=~-,,.\,...............................\............. ..........
................................`:,,.............. .............`\..............__..
.....................................`=-,...................,%`>--==``.......
........................................_\........ ..._,-%.......`\...............
...................................,<`.._|_,-&``................`\..............
Ziya isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-11-2008, 14:51   #2
ekotim
Red Alert 3
ekotim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Tecrübe Puanı: 229
Rep Puanı : 6661
Rep Derecesi : ekotim has a reputation beyond reputeekotim has a reputation beyond reputeekotim has a reputation beyond reputeekotim has a reputation beyond reputeekotim has a reputation beyond reputeekotim has a reputation beyond reputeekotim has a reputation beyond reputeekotim has a reputation beyond reputeekotim has a reputation beyond reputeekotim has a reputation beyond reputeekotim has a reputation beyond repute
ekotim - İCQ üzeri Mesaj gönder ekotim - AİM üzeri Mesaj gönder ekotim - MSN üzeri Mesaj gönder ekotim - YAHOO üzeri Mesaj gönder ekotim isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder

sabırsızlıkla bekledigim oyunlardan biri
Alt 08-11-2008, 12:18   #3
PunisheR52
Lucas Neill
PunisheR52 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Tecrübe Puanı: 426
Rep Puanı : 9382
Rep Derecesi : PunisheR52 has a reputation beyond reputePunisheR52 has a reputation beyond reputePunisheR52 has a reputation beyond reputePunisheR52 has a reputation beyond reputePunisheR52 has a reputation beyond reputePunisheR52 has a reputation beyond reputePunisheR52 has a reputation beyond reputePunisheR52 has a reputation beyond reputePunisheR52 has a reputation beyond reputePunisheR52 has a reputation beyond reputePunisheR52 has a reputation beyond repute
PunisheR52 - MSN üzeri Mesaj gönder

Çok güzel bir oyuna benziyor

HamachiCity Aslanlar
TürkiyeninGururuCimbombom
RERERERARARAGASSAYGASSAYCİMBOMBOM

Hep oyunlar,senaryolar....
Sustuysak bir yere kadar...
Aklınızdan çıkarmayın...
Türkiye'dir GALATASARAY !!...
PunisheR52 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-11-2008, 20:25   #4
ekotim
Red Alert 3
ekotim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Tecrübe Puanı: 229
Rep Puanı : 6661
Rep Derecesi : ekotim has a reputation beyond reputeekotim has a reputation beyond reputeekotim has a reputation beyond reputeekotim has a reputation beyond reputeekotim has a reputation beyond reputeekotim has a reputation beyond reputeekotim has a reputation beyond reputeekotim has a reputation beyond reputeekotim has a reputation beyond reputeekotim has a reputation beyond reputeekotim has a reputation beyond repute
ekotim - İCQ üzeri Mesaj gönder ekotim - AİM üzeri Mesaj gönder ekotim - MSN üzeri Mesaj gönder ekotim - YAHOO üzeri Mesaj gönder ekotim isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder

Haftaya cumartesi oyun cıkıyor bilginize...
Alt 21-11-2008, 15:02   #5
aslan_kayseri38
кαуѕєяιѕρσя
aslan_kayseri38 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Tecrübe Puanı: 122
Rep Puanı : 1638
Rep Derecesi : aslan_kayseri38 has a brilliant futureaslan_kayseri38 has a brilliant futureaslan_kayseri38 has a brilliant futureaslan_kayseri38 has a brilliant futureaslan_kayseri38 has a brilliant futureaslan_kayseri38 has a brilliant futureaslan_kayseri38 has a brilliant futureaslan_kayseri38 has a brilliant futureaslan_kayseri38 has a brilliant futureaslan_kayseri38 has a brilliant futureaslan_kayseri38 has a brilliant future

kardeş bu nası bi oyun yaa acayip bişey ... çok güzel oyuna benziyo
S
E
R
İ
aslan_kayseri38 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-01-2009, 17:49   #6
RoLfeStiky!
Fifa Gamer !
RoLfeStiky! - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Tecrübe Puanı: 300
Rep Puanı : 7825
Rep Derecesi : RoLfeStiky! has a reputation beyond reputeRoLfeStiky! has a reputation beyond reputeRoLfeStiky! has a reputation beyond reputeRoLfeStiky! has a reputation beyond reputeRoLfeStiky! has a reputation beyond reputeRoLfeStiky! has a reputation beyond reputeRoLfeStiky! has a reputation beyond reputeRoLfeStiky! has a reputation beyond reputeRoLfeStiky! has a reputation beyond reputeRoLfeStiky! has a reputation beyond reputeRoLfeStiky! has a reputation beyond repute

Çok güzeL bir oyun

Joystick ForeveR

[Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...]
RoLfeStiky! isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24-01-2009, 03:01   #7
ArTaLaSs
Acemi Üye
Tecrübe Puanı: 0
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi : ArTaLaSs is on a distinguished road

Ağ:Lotr Conquest-Ht şifre:123
ArTaLaSs isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-06-2009, 19:08   #8
adem
Kıdemli Üye
adem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Tecrübe Puanı: 406
Rep Puanı : 8484
Rep Derecesi : adem has a reputation beyond reputeadem has a reputation beyond reputeadem has a reputation beyond reputeadem has a reputation beyond reputeadem has a reputation beyond reputeadem has a reputation beyond reputeadem has a reputation beyond reputeadem has a reputation beyond reputeadem has a reputation beyond reputeadem has a reputation beyond reputeadem has a reputation beyond repute

harika bi oyun ss den belli fakat pc kaldırmıyo
adem isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiket
conquest, lotr

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Konu Araçları
Stil