![]() |
|
|
#1 |
![]() |
Beyler uzun zamandır düşündüğüm bir oyun.Adı üstünde skor tahmini yapacaksınız.Bunun için bir portal kodlucam tabi istediğim ilgiyi görürsem.Oyun şu şekil;
*Her hafta 0 tane maç belirleyeceğim ve herkez o 10 maça skor tahmini yapacak *Doğru skor tahminin yapılan maç başına kullanının hanesine 5 puan eklenecek. *Ha olduda berbarlik skoru belirtiniz (önğ;2-2) ama maç 1-1 bitti bu durumda 2 puan kazanacaksınız. *Ha olduda ev sahibi takım(önğ;2-1) yener dediniz ama maç 1-0 bitti bu durumda 2 puan kazanacaksınız.Aynı durum deplasman durumu içinde geçerli. *Yanlış yaptığınız tahminlerde herhangi bir puan eksilmesi olmayacaktır. Evt arkadaşlar öneri görüşlerinizi alayım.İlgiye göre yakın zamanda başlayalım diyorum ve bunun için düşündüüm kişi sayısı oldukça fazla ve daha zevkli olacaktır.Şimdiden Teşekkürler...
|
|
|
|
#2 |
![]() Üyelik tarihi: Thu Nov 2007
Tecrübe Puanı: 1368
Rep Puanı : 22508
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
Ben destekliyorum. Bu sistemle fazla puan alıp 1.ciyi yakalama şansımız daha çok olur bence.
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
Bende destekliyorum..
|
|
![]() |