![]() |
|
|
#1 |
![]() |
Arkadaşlar fifa 09'un bugün demosu çıktı.İndirip oynayanlar nasıl buldu ???
Bence oyun fifa 08'in devamı niteliğinde ama grafik olarak stad ve saha grafikleri mükemmel olmuş.Oyuncuların Top kontrolleri çok gerçekci.Defans basit sıradan hatalar yapmıyor.Kaleci fifa 08 kadar zor gol yemiyor.Tuş kombinasyonları değişmiş.Frikiklerde kaleciyi yönlendirme olayı bitti.İlk etapta bize garip gelecek ama fifa 08'e göre güzel oyunumuz oldu.
[Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...] Last edited by emre_34; 11-09-2008 at 09:34. |
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
Hacı sen bi şekilde bulmuşsun ama daha bizde yok senden link bekliyoruz verirsen bizde nasıl bulduğumuzu söyleriz bu saatten sora
![]()
|
|
|
|
#3 | |
![]() |
Quote:
hacı buyur bende gidiyorum şimdi indirmeye
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
[Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...]
|
|
|
#5 |
![]() |
az kaldı iniyor düşüncelerimi paylaşacam iner inmez
![]()
[Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...] Derdimi dinledim, derdimden iğrendim... onun derdini gördüm, derdime imrendim... Ömür Dediğin Üç Gündür, Dün Geldi Geçti, Yarın Meçhuldür, O Halde Ömür Dediğin Bir Gündür, O Da Bugündür... "Ben spor yazarı değilim, Beşiktaş'ı yaz dediler Beşiktaş'ı yazıyorum" Vedat Okyar
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
Galiba alışana kadar bay bi zorlancaz...tuşları değiştirdikten sonra defans yapılmıyo...
[Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...] Bizi öldürenler, bizi asanlar, bizi sokak ortasında vuranlar, ağabeyimiz, babamız yaşlarındaydılar. Ya bu düzenin kirli çarklarına ortak olmuşlardı ya da susmuşlardı bütün olup bitenlere. Öfkelerini bir gün bile, karşısındakilere bağırmamış insanların gözleri önünde, öldürüldük. Hukuk adına, özgürlük adına, demokrasi adına, Batı uygarlığı adına, bizleri, bir şafak vakti ipe çektiler. Korkmadan öldük ey halkım, unutma bizi... ~вנк~ || ๒ยг๏ςк || --->г๏ςк ι'м ησт ησямαℓ нσşçαкαℓ кαя∂єşιм ∂єηιz ٩(-̮̮̃-̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(●̮̮̃•̃)۶
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
Saat 6:45 de eve gidiyorum ve Hemen İndircem Ne kadar Sürüyor beyler ya acaba bu arada indirmesi sabırsızlık la bekliyorum ama güzel bir yorum gelmedihine göre hayal kırıklığıı var gibi geliyor bana ama demo da biraz kötü olma ihtimali yüksektir aradaşlar umudumuzu kesmiyelim
|
|
|
|
#8 |
![]() |
gayet güzel goller oluyor.karşı karşıya her vuruş neredeyse gol.uzaktan 1 2 tane attım ve normal gollerdi.serbest vuruşlar gayet kolay 2 şutum direkten döndü 1 tane gol oldu.defanstan çok kolay adam geçiliyor bu sorun yaratabilir.
|
|
|
|
#9 |
![]() |
Bu semi pro'dur.World classda bu kadar kolay olmaz.
|
|
|
#10 |
![]() |
bende öyle tahmin etmiştim
![]()
|
|
|
|
#11 |
![]() |
evet çok güzel bi oyun olmuş bence gerçek bi maç tarzında pozisyonlar 2 li oyunlar güzel olmuş...tuş kombinasyonları rastgele yapılmış ama düzenleyince 08 in aynısı oluyor tuşlarda sorun yok...
[Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...] Derdimi dinledim, derdimden iğrendim... onun derdini gördüm, derdime imrendim... Ömür Dediğin Üç Gündür, Dün Geldi Geçti, Yarın Meçhuldür, O Halde Ömür Dediğin Bir Gündür, O Da Bugündür... "Ben spor yazarı değilim, Beşiktaş'ı yaz dediler Beşiktaş'ı yazıyorum" Vedat Okyar
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
beyler indirmeye değer mi indirelim mi ne dionuz
|
|
|
#13 |
![]() |
oyun içi görüntü vidyo kaydı istiyoruz! :P
Onlar kendilerine büyüğüz dediler. Biz tırnağımızla büyürken! Biz daha dünyaya gelmemişken Kasımpaşayı, Beykozu, Yeşil Direği yendiler rakipleri küçük küçük mahalleler. Kendi aralarındaki bu küçücük ligde şampiyonlukları tek tek pay ettiler. Bu kupaların hepsini tüm Türkiye'ye malettiler! Artık Duyulmaz olur cehennemde tövbeler, Çünkü Cehennemin adı Avni Aker! Avni Akerde Affetmezler! |
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
zaten emre34 riplemiş 30 dk da iniyor indirin tanırsınız yoksa 1 ay boyunca içinizde kalır eninde sonunda indirirsiniz ...bende oyun içi biraz takılma oluyor nasıl çözebilirim...
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
Arkadaşlar Premium özelliğiyle linkleri indirebiliyorsunuz.10 gb kota verdim 3 gb'si gitti bile
Hızlı ve seri indirmek isteyenler acele etsin.
|
![]() |
| Tags |
| 09u, buldunuz, fifa, nasıl |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|
|||||