Hamachi City

Geri git   Hamachi City > Oyun City | Turnuvalar > FIFA Serisi > Fifa 09 Bölümü

Konu Bilgileri
Konu Başlığı
FIFA 09 Serbest köşe...
Konudaki Cevap Sayısı
6
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler

Görüntülenme Sayısı
234

Anketimiz: FIFA 09 Demosunu oynayanlar,oyunu nasıl buldunuz...
Çok güzel olmuş.Beğendim... 7 46,67%
FIFA08 den bir farkı yok... 2 13,33%
Halen kararsızım... 6 40,00%
Katılımcı sayısı: 15. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

Yeni Konu aç Cevapla

Konu Araçları Stil
Alt 25-09-2008, 01:44   #1
omessiah
mErsOcu
omessiah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Tecrübe Puanı: 1000
Rep Puanı : 11409
Rep Derecesi : omessiah has a reputation beyond reputeomessiah has a reputation beyond reputeomessiah has a reputation beyond reputeomessiah has a reputation beyond reputeomessiah has a reputation beyond reputeomessiah has a reputation beyond reputeomessiah has a reputation beyond reputeomessiah has a reputation beyond reputeomessiah has a reputation beyond reputeomessiah has a reputation beyond reputeomessiah has a reputation beyond repute

Lightbulb FIFA 09 Serbest köşe...

Arkadaşlar burda oyunla iligli paylaşımlarınızı yapabilirsiniz...Demo yu oynadıysanız fikirlerinizi fark ettiğiniz yenilikleri vb şeyleri konuşabilirsiniz.Oyun çıktığında bu bölüm taşınacaktır.İlk olarak fikrimi ben belirteyim...

Ben fifa08 den sıkılsamda fifa09 a maalesef ısınamadım alışamadım bana çok farklı gelmedi yenilik olarak görebileceğim bir sürpriz maalesef yok.Siz neler düşünüyorsunuz...

Mükemmel
Esrarengiz
Rüya
Cesaret
E
stetik

Dayanılmaz
Efsane
Saygıdeğer

[Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...]

Ezeli Rekabet Artık Bitti...Ne zaman Galatasaray Kadıköy'den Puan yada Puanlar alır,işte o zaman ezeli rekabet tekrardan başlar...

omessiah isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25-09-2008, 12:42   #2
emre_34
Showmen :D
emre_34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Tecrübe Puanı: 551
Rep Puanı : 17156
Rep Derecesi : emre_34 has a reputation beyond reputeemre_34 has a reputation beyond reputeemre_34 has a reputation beyond reputeemre_34 has a reputation beyond reputeemre_34 has a reputation beyond reputeemre_34 has a reputation beyond reputeemre_34 has a reputation beyond reputeemre_34 has a reputation beyond reputeemre_34 has a reputation beyond reputeemre_34 has a reputation beyond reputeemre_34 has a reputation beyond repute

Demo sürümüyle full sürümü arasında dağlar kadar fark olacak bakın görün.Demo bence berbat.Ancak ben kararsızım.
Alt 25-09-2008, 12:51   #3
poseidon_59
Üye
poseidon_59 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Tecrübe Puanı: 49
Rep Puanı : 776
Rep Derecesi : poseidon_59 is a splendid one to beholdposeidon_59 is a splendid one to beholdposeidon_59 is a splendid one to beholdposeidon_59 is a splendid one to beholdposeidon_59 is a splendid one to beholdposeidon_59 is a splendid one to beholdposeidon_59 is a splendid one to behold

tuş takımını duman etmişler bu ne yaw. her sene tuş takımı değişiyor bi şeklide.istikrar yok. neyse demo hakkında kararsızım ama kararsızlığım ile beğenmeme arasındayım. olumlu bişi yok şimdilik..
poseidon_59 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25-09-2008, 13:19   #4
M u R o
M u R a T 8 9
M u R o - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Tecrübe Puanı: 339
Rep Puanı : 9258
Rep Derecesi : M u R o has a reputation beyond reputeM u R o has a reputation beyond reputeM u R o has a reputation beyond reputeM u R o has a reputation beyond reputeM u R o has a reputation beyond reputeM u R o has a reputation beyond reputeM u R o has a reputation beyond reputeM u R o has a reputation beyond reputeM u R o has a reputation beyond reputeM u R o has a reputation beyond reputeM u R o has a reputation beyond repute

Wink

full sürüm ile demo arasında fark olabilir ama bence 08 den farklı ikili mücadele ve oyuncu koşularını beğendim ve grafikleri bu sefer oyuncu facelerine daha fazla önem vermişler...

Frank Rijkaard

[Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...]

Konu M u R o tarafından (25-09-2008 Saat 13:36 ) değiştirilmiştir..
M u R o isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25-09-2008, 14:32   #5
GaQuiLA
zZzZzZzZzZ...
GaQuiLA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Tecrübe Puanı: 276
Rep Puanı : 7875
Rep Derecesi : GaQuiLA has a reputation beyond reputeGaQuiLA has a reputation beyond reputeGaQuiLA has a reputation beyond reputeGaQuiLA has a reputation beyond reputeGaQuiLA has a reputation beyond reputeGaQuiLA has a reputation beyond reputeGaQuiLA has a reputation beyond reputeGaQuiLA has a reputation beyond reputeGaQuiLA has a reputation beyond reputeGaQuiLA has a reputation beyond reputeGaQuiLA has a reputation beyond repute

oyuncuların belirgin özelliklerini yansıtmışlar duruşlar falan daha çok benzemiş ... tuş takımı nda sorun yok kendinize kalmış sonuçta ...yenilikleri daha da olacak bence tam sürümünde tam olarak 3 ün de mi çıkacak kesin..

Derdimi dinledim, derdimden iğrendim...
onun derdini gördüm, derdime imrendim...

Ömür Dediğin Üç Gündür,
Dün Geldi Geçti, Yarın Meçhuldür,
O Halde Ömür Dediğin Bir Gündür,

O Da Bugündür...

"Ben spor yazarı değilim, Beşiktaş'ı yaz dediler Beşiktaş'ı yazıyorum"

Vedat Okyar
GaQuiLA isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25-09-2008, 14:35   #6
Dark Silence
Kıdemli Üye
Tecrübe Puanı: 1368
Rep Puanı : 22508
Rep Derecesi : Dark Silence has a reputation beyond reputeDark Silence has a reputation beyond reputeDark Silence has a reputation beyond reputeDark Silence has a reputation beyond reputeDark Silence has a reputation beyond reputeDark Silence has a reputation beyond reputeDark Silence has a reputation beyond reputeDark Silence has a reputation beyond reputeDark Silence has a reputation beyond reputeDark Silence has a reputation beyond reputeDark Silence has a reputation beyond repute

Bence o8'den çok bi farkı yok..Sadece Drogba'yı zoomladoğımda kolundaki teri falan güzel buldum etkileyici grafik olabilir ama oynanabilirlilik yine sınıfta kalmış..
Dark Silence isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-10-2008, 17:17   #7
LiONeL-MeSSi
_REPUBLIC OF FENERBAHÇE_ Image and video hos</center></div></div>
			<div class=
LiONeL-MeSSi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Tecrübe Puanı: 297
Rep Puanı : 7238
Rep Derecesi : LiONeL-MeSSi has a reputation beyond reputeLiONeL-MeSSi has a reputation beyond reputeLiONeL-MeSSi has a reputation beyond reputeLiONeL-MeSSi has a reputation beyond reputeLiONeL-MeSSi has a reputation beyond reputeLiONeL-MeSSi has a reputation beyond reputeLiONeL-MeSSi has a reputation beyond reputeLiONeL-MeSSi has a reputation beyond reputeLiONeL-MeSSi has a reputation beyond reputeLiONeL-MeSSi has a reputation beyond reputeLiONeL-MeSSi has a reputation beyond repute

bnce bayaa ii olmuş
LiONeL-MeSSi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiket
fifa, köşe, serbest

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Konu Araçları
Stil