![]() |
|
|||||||
| ||
| Anketimiz: FIFA 09 Demosunu oynayanlar,oyunu nasıl buldunuz... | |||
| Çok güzel olmuş.Beğendim... |
|
7 | 46,67% |
| FIFA08 den bir farkı yok... |
|
2 | 13,33% |
| Halen kararsızım... |
|
6 | 40,00% |
| Katılımcı sayısı: 15. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
|
|
Konu Araçları | Stil |
|
|
#1 |
![]() |
Arkadaşlar burda oyunla iligli paylaşımlarınızı yapabilirsiniz...Demo yu oynadıysanız fikirlerinizi fark ettiğiniz yenilikleri vb şeyleri konuşabilirsiniz.Oyun çıktığında bu bölüm taşınacaktır.İlk olarak fikrimi ben belirteyim...
Ben fifa08 den sıkılsamda fifa09 a maalesef ısınamadım alışamadım bana çok farklı gelmedi yenilik olarak görebileceğim bir sürpriz maalesef yok.Siz neler düşünüyorsunuz...
[Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...] Mükemmel Esrarengiz Rüya Cesaret Estetik Dayanılmaz Efsane Saygıdeğer [Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Ezeli Rekabet Artık Bitti...Ne zaman Galatasaray Kadıköy'den Puan yada Puanlar alır,işte o zaman ezeli rekabet tekrardan başlar... |
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
Demo sürümüyle full sürümü arasında dağlar kadar fark olacak bakın görün.Demo bence berbat.Ancak ben kararsızım.
|
|
|
#3 |
![]() |
tuş takımını duman etmişler bu ne yaw. her sene tuş takımı değişiyor bi şeklide.istikrar yok. neyse demo hakkında kararsızım ama kararsızlığım ile beğenmeme arasındayım. olumlu bişi yok şimdilik..
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
|
full sürüm ile demo arasında fark olabilir ama bence 08 den farklı ikili mücadele ve oyuncu koşularını beğendim ve grafikleri bu sefer oyuncu facelerine daha fazla önem vermişler...
Konu M u R o tarafından (25-09-2008 Saat 13:36 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
oyuncuların belirgin özelliklerini yansıtmışlar duruşlar falan daha çok benzemiş ... tuş takımı nda sorun yok kendinize kalmış sonuçta ...yenilikleri daha da olacak bence tam sürümünde tam olarak 3 ün de mi çıkacak kesin..
[Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...] Derdimi dinledim, derdimden iğrendim... onun derdini gördüm, derdime imrendim... Ömür Dediğin Üç Gündür, Dün Geldi Geçti, Yarın Meçhuldür, O Halde Ömür Dediğin Bir Gündür, O Da Bugündür... "Ben spor yazarı değilim, Beşiktaş'ı yaz dediler Beşiktaş'ı yazıyorum" Vedat Okyar
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() Üyelik tarihi: Thu Nov 2007
Tecrübe Puanı: 1368
Rep Puanı : 22508
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
Bence o8'den çok bi farkı yok..Sadece Drogba'yı zoomladoğımda kolundaki teri falan güzel buldum etkileyici grafik olabilir ama oynanabilirlilik yine sınıfta kalmış..
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
bnce bayaa ii olmuş
|
|
|