![]() |
|
|
#1 |
![]() |
Minimum System Requiremetns FIFA 09:
Supported OS: Windows XP Processor: Pentium 4 2.4 Ghz or Esansürsansürsansürsansüralent Memory: 1 GB Graphics: 6600 Nvidia graphics card or ATI esansürsansürsansürsansüralent with support for Pixel Shader 3 DirectX Version: DirectX 9.0c Sound: DirectX Compatible Hard Drive: 4 GB Recomanded System Requiremetns FIFA 09 Supported OS: Windows XP / Vista Processor: AMD or Intel Dual Core Processor Memory: 2 GB Graphics: 7800 Nvidia graphics card or ATI esansürsansürsansürsansüralent DirectX Version: DirectX 9.0c Sound: DirectX Compatible Hard Drive: 4 GB Ea Gamesin Forumunda Gördüm arkadaşlar...Hazırlayın kendinizi ![]()
|
|
|
#2 |
![]() |
bence gayet iyi min. gereksinim tam benim pc'ye göre
![]() ![]()
|
|
|
|
#3 |
![]() |
arttırmaya devam ederlerse 2010 için yeni bi ekran kartına ihityacım olacak
![]()
[Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...] Derdimi dinledim, derdimden iğrendim... onun derdini gördüm, derdime imrendim... Ömür Dediğin Üç Gündür, Dün Geldi Geçti, Yarın Meçhuldür, O Halde Ömür Dediğin Bir Gündür, O Da Bugündür... "Ben spor yazarı değilim, Beşiktaş'ı yaz dediler Beşiktaş'ı yazıyorum" Vedat Okyar
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
daha iyi bir oyun istiyorsak bunlara katlanacaz
|
|
|
|
#5 |
![]() |
çok ii yaw benim laptop 2015e kadar idare eder
![]()
|
|
|
#6 |
![]() |
Walla benm pc hertürlü yetersiz biliorum
![]()
|
|
|
#7 |
![]() |
Bi Ram aldımmı işlem tamamdır...Zaten Ram dısında herşey çok iyi...Fifa 2020'ye kadar yolu war
![]()
ÇOK YOĞUN! [Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...] YİNE AYLARDAN KASIM! ÇUBUKLUYLA ALAY OLMAZ...SANMA FENER HESAP SORMAZ! BİZ FE-NER-BAH-ÇE-Lİ-YİZ İyi Günde Herkes Fenerbahçeli! Biz Senin Renklerine Aşıgız! Şimdi Kafanı Kaldıracaksın! Şimdi Dik Duracaksın! 12 NUMARA! Bu Takımı Asla Yanlız Bırakmayacaksın! Gün Birlik Günüdür! Yine, Yeniden, Gerekirse Sonuna Kadar; Hep Destek, Tam Destek! Pazara Kadar Degil, Mezara Kadar. [Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...] Kağıt bir gemidir devrim; bütün gemiler hurdaya çıksa da sonunda taşıdığı özgürlük şiiriyle batmadan yüzer nicedir dünya sularında, KİM BİLİR KAÇ YUNUS GÖRMÜŞ, KAÇ DENİZ GEZMİŞ... "Fenerbahçe Cumhuriyeti ortalıkta yoksa‚ Türkiye yoktur‚ futbol yoktur‚ bolluk yoktur‚ insanlar yoktur‚ canlılar güç nefes alır ve bu ülke kısa süre sonra yaşayan yer olmaktan çıkıp‚ mezarlık olur. Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü‚ ne kupa büyüklüğüdür. Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte‚ adı konamaz" İSLAM ÇUPİ
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() Üyelik tarihi: Thu Nov 2007
Tecrübe Puanı: 1368
Rep Puanı : 22508
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
Güle Güle FİFA..Tam Lise çağımda bırakıyorum FİFA'yı Eğitim içinde iyi olacak bu Pc ile FİFA o9 hayal benim için..
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
fifa ya başlamak için lise tam çağdır asıl
lise 1 de konu olmaz fifa olur ![]()
[Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...] Derdimi dinledim, derdimden iğrendim... onun derdini gördüm, derdime imrendim... Ömür Dediğin Üç Gündür, Dün Geldi Geçti, Yarın Meçhuldür, O Halde Ömür Dediğin Bir Gündür, O Da Bugündür... "Ben spor yazarı değilim, Beşiktaş'ı yaz dediler Beşiktaş'ı yazıyorum" Vedat Okyar
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
bnde aynı bi ram çaktımmıydı tamamdır
![]() |
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
yettiği halde demoyu bile kaldırmıyo
|
|
|
#12 |
![]() |
Aynn..Kasıyo arada low yaptım mecburen..
![]()
[Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...] Giden Her Sevgilinin Ardından ,Hep Biz Olduk El Sallayan Haykırsak Duyarlarmı Sesimizi, Hangi Sevdadan Galip Çıktık Ki Yürüyoruz Sessiz ve Kederli, Nevizade Geceleri İnletiyoruz Hep Çıkışında, İstiklal Caddesini Boşuna Çekilmedi Bunca Çile, İçiyoruz Gündüz Gece Haykırdık Ama Duymadı Hiç Kimse ,Peşindeyiz Her Yerde Zaten Aşklar Hep Yalan Dolan, Sonu Hep Acı Hüsran Bize Her Sevdadan Geriye Kalan, Sadece Galatasaray.. uLtr AsLan
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]() Üyelik tarihi: Thu Nov 2007
Tecrübe Puanı: 1368
Rep Puanı : 22508
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
System Requirements FIFA 09:
Minimum System Requiremetns FIFA 09: * CPU with 2.4 GHz (single-core) * 512 Megabytes of RAM (1 GB required for Windows Vista) * 4,4 Gb free hard disk space * DirectX 9.0c Compatible 3D accelerated 128 MB video card or esansürsansürsansürsansüralent (must support Shader Model 2.0 or above) * DirectX 9.0c Compatible Sound Card * Windows XP SP2/Windows Vista Sonunda Su serpildi içime bekle beni Fifa o9 rahatlıkla oynayabilirim böylece ![]() |
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
Ekran kartı şart
128 ati radeonla nereye kadar zaten Shader 3 lazım artık..
|
|
|
|
#15 |
![]() |
Herhalde Bu şekilde 2030 bile oynarım cıkarsın versinler bana
![]()
|
|
![]() |
| Etiket |