![]() |
|
|
#1 |
![]() Join Date: Wed Oct 2008
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi :
![]() |
Arkadaşlar benim Ekran Kartım 256 mb ve ram im ise 1 gb fakat oyunda donma var.Bunun neden oldunu bilen varsa lütfenn yazabilirmi.Aynı pc özellikleri olan arkadaşımda oyunda donma yok bende niçin donuyor.
|
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
Donma varsa kitlenme mi yavaşlama mı biraz daha net yazsan...
[Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...] Mükemmel Esrarengiz Rüya Cesaret Estetik Dayanılmaz Efsane Saygıdeğer [Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Ezeli Rekabet Artık Bitti...Ne zaman Galatasaray Kadıköy'den Puan yada Puanlar alır,işte o zaman ezeli rekabet tekrardan başlar... |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() Join Date: Wed Oct 2008
Rep Derecesi :
![]() |
Oyun içinde ekran yawaş ilerliyor.böle her adımda ekranda az az yawşlama oluo.
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
Sistem özelliklerin oyunu seri bir şekilde çalıştırmak için yeterli değil o zaman...Ekran la ilgili ayarları oyun içinde minimumda tut belki biraz düzelme sağlayabilirsin...
[Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...] Mükemmel Esrarengiz Rüya Cesaret Estetik Dayanılmaz Efsane Saygıdeğer [Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Ezeli Rekabet Artık Bitti...Ne zaman Galatasaray Kadıköy'den Puan yada Puanlar alır,işte o zaman ezeli rekabet tekrardan başlar... |
|
|
|
|
|
#5 |
![]() Join Date: Sun Nov 2008
Rep Derecesi :
![]() |
merhaba ben fifa 08 kullanıordum 09 a gectim şimdi fakat iki oyunu kullanırken de maca girdiğide gayet donmadan oynuyor fakat menulerde donuyor oyun.Bunun nedeni ne olabilir???? bilgisayarın özelleikleri:
intel core 2 duo 2.20 GHz 2.00 ram nvidia geforce 8600M GS yardımcı olursanuz sevinirim...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! |
|
|
|
|
|
#6 | |
![]() |
Quote:
Kesinlikle ve tek nedeni kötü Cr@ck tır.Oyunu sil tekrar yükledikten sonra başka ve sağlam bir cr@ck yap bu sorunla karşılaşmazsın ![]()
|
|
|
|
#7 |
![]() Join Date: Sun Nov 2008
Rep Derecesi :
![]() |
pardon sağlam c-r-a-c-k derken neyi kastettiniz_?_
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
Oyunu çalıştırmak için yüklediğin yere kopyaladığın dosyadan bahsediyor oyunun sağlam değil FIFA'nın orjinal olması için verdiğimiz dosyayı FIFA09 Turnuvaları kısmından indirirsen işini görebilir....
|
|
|
#9 | |
![]() |
Quote:
08 de de bildiğin sağlam c--r--a--c--k varmı?
KAYSERİSPOR [Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...] ERKEK ADAMIN TUTTUĞU TAKIM NÜFUS CÜZDANINDA YAZAR. Ne zaman gelecek O Büyük GECE Turlar atacağız Sivas Caddesinde Tolunay Gidince 40 gün 40 GECE İnleyecek Her yer KAYSERİ diye 38 Last edited by omessiah; 03-11-2008 at 23:56. |
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() Join Date: Thu Jul 2009
Rep Derecesi :
![]() |
çözünürlüğü bir kademe azalt benim de öle oluyodu .
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| donma, fifa, oyun, İçi |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|