![]() |
|
|
#1 |
![]() |
Arkadaslar 1.05 pacht yükleyen herkes online oynarken bu sorunla karsılasıyor.Oyunu oynarken bir anda defeat geliyor ama oyundan cıkıyor.Bunun kesin bir cözümü var.İlk önce asağıdaki linkten CD Key Fixer ı indirelim.
[Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...] ![]() 1 numaralı yerde Zero Hour u secelim.Ve 2 numarada gösterilen yere basalım.3. adımın hep 113 kalmasına dikkat edioruz 4. adımı yapmadan altta oyun klasörünü buluoruz sonra 4. tuşa basıoruz bastıktan sonra dosya bulma yerinden support dosyasını buluoruz ve tekrardan 4. tuşa basıoruz dikkat 4 . tuşa basmadan 113 deişmişse tekrar 113 yazın.... Daha Sonra Dosya bulma yerinin en sağındaki tuşa basıoruz sonra X işaretine basıp çıqıoruz en son 5. adımı yapıp cd key fixerden çıqıoruz daha sonra normal bir savaş yapın ilk önce defeat sorunu kalkmış Kahkaha
|
| The Following User Says Thank You to ekotim For This Useful Post: | bloodvisor (30-06-2009) |
|
|
#2 |
![]() Üyelik tarihi: Fri Apr 2009
Tecrübe Puanı: 0
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi :
![]() |
dostum dediğin adımların aynısını yaptım ama gene serial number hatası verip atıyorr
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() Üyelik tarihi: Tue Jul 2009
Tecrübe Puanı: 0
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi :
![]() |