![]() |
|
|||||||
| ||
| Anketimiz: Cs Ligi Kuralım mı ? | |||
| Evet,Lig Kuralım |
|
8 | 80,00% |
| Hayır,Kurmayalım |
|
0 | 0% |
| Boş. |
|
2 | 20,00% |
| Katılımcı sayısı: 10. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
|
|
Konu Araçları | Stil |
|
|
#1 |
![]() |
Ben Cs 1.6 Ligi Kurmayı Düşünüyorum Fakat Katılım Olmayacağı Endişesindeyim Lutfen Bu Ankete tum csciler katılsın eger evet oyu 10 u gecer ise 8 Kişilik 1 lig kuracağım eğer 18 i gecerse 2 lig kuracagım Lütfen Herkez Lige ve ankete katılsın.Eger Cs oyuncusu olmayıp anketle bi alakası olmayanlar lutfen ankete katılmasın veya bos secenegine oy versin..!!
Saygılar..
Desing By __SeHZaDe__ Konu __SeHZaDe__ tarafından (19-11-2009 Saat 07:27 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
Lutfen Oy verenler burada Ewet Li Gkuralım YAzsın
|
|
|
#3 |
![]() |
Site İcinden 5 Kişi Bulabiliriz Sen Dişardan Topla
![]()
|
|
|
|
#4 |
![]() |
Site dışarısından bulduklarıdma istikrarlı olmuyorlar gelmezler cıakrlar haber vermeden fln site icinde bulursak daha güzel olur
|
|
|
#5 |
![]() |
Oyumu boşa attım.
![]() Olursa güzel olur ama nasıl olacak server falan ?
[Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...] Giden Her Sevgilinin Ardından ,Hep Biz Olduk El Sallayan Haykırsak Duyarlarmı Sesimizi, Hangi Sevdadan Galip Çıktık Ki Yürüyoruz Sessiz ve Kederli, Nevizade Geceleri İnletiyoruz Hep Çıkışında, İstiklal Caddesini Boşuna Çekilmedi Bunca Çile, İçiyoruz Gündüz Gece Haykırdık Ama Duymadı Hiç Kimse ,Peşindeyiz Her Yerde Zaten Aşklar Hep Yalan Dolan, Sonu Hep Acı Hüsran Bize Her Sevdadan Geriye Kalan, Sadece Galatasaray.. uLtr AsLan
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
Bizde server var ama Lag pis giriyo
![]()
|
|
|
|
#7 |
![]() |
4vs4 veya 3vs3 leyde lagsiz oyun saglarim
ama ve lakin belli olmaz ttnet 8 mb neti 3 yaparsa laggdan oynanmaz ![]()
|
|
|
|
#8 |
![]() |
ztn maclar 1 vs 1 olur onuda hamachi den yaparlar 1 vs 1 lag yapmaz kesinlikle biz 2 vs 2 fln oynamıstık
|
![]() |
| Etiket |
| kuralä±m, kuralım, ligi, mä± |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Stil | |
|
|
|||||