![]() |
|
|
#1 |
|
Tecrübe Puanı: 0
Rep Puanı : 1025
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
Cs 1.6 ile ilgili sorunlarınizi bu başlık altinda yapiniz!!!
[Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...] Konu RammsTeiN* tarafından (30-10-2007 Saat 20:05 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
cs 1.6 'da serverlara girmeye çalışıyom ama hiç birine girmiyo 'sunucuya bağlanamadı - bağlanntı koptu' diyo önerebileceğiniz bişiler var mı ?
![]()
|
|
|
#3 |
|
Tecrübe Puanı: 0
Rep Puanı : 1025
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
Doğa senin cs cd sinde yada internetten indirdiysen onun içinde yani valve+ctrikenin içinde connecting verisi eksik o yüzden bağlanamıyorsun servere anca cd değiştirmen lazım
![]() |
|
|
|
|
|
#4 | |
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
#5 |
|
yhaa cs 1.6 yı online oynamak için illa orjinal cd mi grekio??
[Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...] |
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
---Hayır illa orijinal cd olması gerekmiyor...Tıpkı Fifa 08 gibi rahatlıkla oynayabilirsin diye biliyorum...
ÇOK YOĞUN! [Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...] YİNE AYLARDAN KASIM! ÇUBUKLUYLA ALAY OLMAZ...SANMA FENER HESAP SORMAZ! BİZ FE-NER-BAH-ÇE-Lİ-YİZ İyi Günde Herkes Fenerbahçeli! Biz Senin Renklerine Aşıgız! Şimdi Kafanı Kaldıracaksın! Şimdi Dik Duracaksın! 12 NUMARA! Bu Takımı Asla Yanlız Bırakmayacaksın! Gün Birlik Günüdür! Yine, Yeniden, Gerekirse Sonuna Kadar; Hep Destek, Tam Destek! Pazara Kadar Degil, Mezara Kadar. [Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...] Kağıt bir gemidir devrim; bütün gemiler hurdaya çıksa da sonunda taşıdığı özgürlük şiiriyle batmadan yüzer nicedir dünya sularında, KİM BİLİR KAÇ YUNUS GÖRMÜŞ, KAÇ DENİZ GEZMİŞ... "Fenerbahçe Cumhuriyeti ortalıkta yoksa‚ Türkiye yoktur‚ futbol yoktur‚ bolluk yoktur‚ insanlar yoktur‚ canlılar güç nefes alır ve bu ülke kısa süre sonra yaşayan yer olmaktan çıkıp‚ mezarlık olur. Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü‚ ne kupa büyüklüğüdür. Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte‚ adı konamaz" İSLAM ÇUPİ
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
cronaldo çok saol hallettim bn olayı oynuyorum
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
banada bi yardım edin yaa
benim csde bağlanırken failed the contact game server dio nolr bi yardım edin yaa ![]() |
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
üstat bi s.s alsan sorunu tam anlayabilirim :..
|
|
|
#10 |
![]() |
sanırım ne demek istediğin anlayamadım ve sorunumuda anlatamadım şimdi cs 1.6 yı açıyorum (") konsolu açıyorum connect yazıp (bildiğim bi ip war 62.68.213.136) ip yazıyorum. we failed the contact game server hatası ortaya çıkıor..
youtube da üyelik olmadığı içinde wideoyu rapidshare e upload ettim.. lütfen bi el atın şuna yaa çok istiyorum oynayabilmek..![]() Not : Dosya 9983 KB [Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...] |
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
cs 1.6 non steam v23 ü de yükledim yaa nasıl bşi olduunuda bilmiorm bana bi yardım edin..
![]() |
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
Lütfen bu sorunuma bi ses werin bende şimdi patch v22 war non stem 1.6 da war oyuna girip serverlar die bi yer war oraya basınca birsürü oyun gözüküo we qiriorm bi tanesine daha sonra oyundan atıo nedeni ne olabilir nolr bi yadım edin
![]() |
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
ßiri yardım edicek mi :@
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]() Üyelik tarihi: Sat Nov 2007
Tecrübe Puanı: 158
Rep Puanı : 2317
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
Kardeş atmasının bir sebebi sxe olabilir bu program sitemizde mevcut diğer bir nedeni bazı serverlere girilmiyor sebebi ya yabancı olması yada belirli bir çok sebeten. Ama her oyuna öyle girmiyorsun hem favorilerden felan server ekleyerek türk serverlerine girmelisin yabancılarda pingin çok olur ve seni atarlar.(Invalid Cd key hatasından da olabilir ama sana tafsiyem türk serverleri bende enzından 20 tane tr server var.)
[Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...] Her Hakkım Saklıdır ® |l|lllll|lll||ll||lll ²¹°¹³²¹³ °¹²¹³¹³ [Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...] |
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
Bu sorunun nedeni ne acaba?
![]()
KAYSERİSPOR [Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...] ERKEK ADAMIN TUTTUĞU TAKIM NÜFUS CÜZDANINDA YAZAR. Ne zaman gelecek O Büyük GECE Turlar atacağız Sivas Caddesinde Tolunay Gidince 40 gün 40 GECE İnleyecek Her yer KAYSERİ diye 38 |
|
|
|
![]() |
| Etiket |
| başlık, sorunlari, sorunlarıtek |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Stil | |
|
|
|||||