Hamachi City

Geri git   Hamachi City > Oyun City | Turnuvalar > Counter Strike > CS 1.6

Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Cs 1.6 Clanların Genel Sohbet&Maç Ayarlama Yeri
Konudaki Cevap Sayısı
48
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler

Görüntülenme Sayısı
1735

Yeni Konu aç Cevapla

Konu Araçları Stil
Alt 30-10-2007, 18:36   #1
RammsTeiN*
Banned
Tecrübe Puanı: 0
Rep Puanı : 1025
Rep Derecesi : RammsTeiN* has much to be proud ofRammsTeiN* has much to be proud ofRammsTeiN* has much to be proud ofRammsTeiN* has much to be proud ofRammsTeiN* has much to be proud ofRammsTeiN* has much to be proud ofRammsTeiN* has much to be proud ofRammsTeiN* has much to be proud of

Standart Cs 1.6 Clanların Genel Sohbet&Maç Ayarlama Yeri

evt arkadaşlar cs1.6 Rtw!r Clan Server 88.255.89.213 maç için irtibat rammstein_syasin@hotmail.com

[Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...]

Konu RammsTeiN* tarafından (30-10-2007 Saat 20:05 ) değiştirilmiştir..
RammsTeiN* isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30-10-2007, 23:05   #2
Mahir_01
Rtw!r | [M][A][H][E][S]**
Mahir_01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Tecrübe Puanı: 87
Rep Puanı : 2698
Rep Derecesi : Mahir_01 has a reputation beyond reputeMahir_01 has a reputation beyond reputeMahir_01 has a reputation beyond reputeMahir_01 has a reputation beyond reputeMahir_01 has a reputation beyond reputeMahir_01 has a reputation beyond reputeMahir_01 has a reputation beyond reputeMahir_01 has a reputation beyond reputeMahir_01 has a reputation beyond reputeMahir_01 has a reputation beyond reputeMahir_01 has a reputation beyond repute

evet beler herkesi bekleriz Rtw!r | clan server 88.255.89.213
Rtw!r | [M][A][H][E][S] bu benim nickim MAHES kim derseniz herkes bilir

Konu Mahir_01 tarafından (30-10-2007 Saat 23:09 ) değiştirilmiştir..
Mahir_01 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30-10-2007, 23:34   #3
Kuralp
FİFA 08 Şampiyonlar Şampiyonu
Kuralp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Tecrübe Puanı: 405
Rep Puanı : 11993
Rep Derecesi : Kuralp has a reputation beyond reputeKuralp has a reputation beyond reputeKuralp has a reputation beyond reputeKuralp has a reputation beyond reputeKuralp has a reputation beyond reputeKuralp has a reputation beyond reputeKuralp has a reputation beyond reputeKuralp has a reputation beyond reputeKuralp has a reputation beyond reputeKuralp has a reputation beyond reputeKuralp has a reputation beyond repute
Kuralp - MSN üzeri Mesaj gönder

Ya servere ara sıra kıl adamlar giriyor şu sxe yi yeniden yükleseniz iyi olmaz mı?
Kuralp isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30-10-2007, 23:34   #4
RammsTeiN*
Banned
Rep Derecesi : RammsTeiN* has much to be proud ofRammsTeiN* has much to be proud ofRammsTeiN* has much to be proud ofRammsTeiN* has much to be proud ofRammsTeiN* has much to be proud ofRammsTeiN* has much to be proud ofRammsTeiN* has much to be proud ofRammsTeiN* has much to be proud of

serverimizde 24 saat adminlerimiz vardir killik yapani söle direk ban!!
Alt 30-10-2007, 23:41   #5
Mahir_01
Rep Derecesi : Mahir_01 has a reputation beyond reputeMahir_01 has a reputation beyond reputeMahir_01 has a reputation beyond reputeMahir_01 has a reputation beyond reputeMahir_01 has a reputation beyond reputeMahir_01 has a reputation beyond reputeMahir_01 has a reputation beyond reputeMahir_01 has a reputation beyond reputeMahir_01 has a reputation beyond reputeMahir_01 has a reputation beyond reputeMahir_01 has a reputation beyond repute

valla ahmet öle insanlıkla alakası olmayan kişilere yapacak bişe yok bu arada sxe ninde hilesi var araştırdım ama indirmedim gerek yok
Alt 30-10-2007, 23:46   #6
RammsTeiN*
Banned

sen takilmaya devam et ahmet
Alt 01-11-2007, 15:54   #7
_W:M_
Acemi Üye
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi : _W:M_ is on a distinguished road

server için saol simdi giriyorum serverinize

hocam iyi güzelde neden banladınız karavanasam nickiyle girdim serverinizi????

Konu BuRock tarafından (01-11-2007 Saat 16:23 ) değiştirilmiştir.. Sebep: flood
_W:M_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-11-2007, 18:38   #8
Mahir_01

Alıntı:
_W:M_´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
server için saol simdi giriyorum serverinize

hocam iyi güzelde neden banladınız karavanasam nickiyle girdim serverinizi????

vallahi benim tarafımdan banlanmadın niye banlandınıda bilmiyorum ama belki çok ii oynuyorsan seni hile sanmış olabilirler.
Alt 13-11-2007, 22:23   #9
HaSaN
Kıdemli Üye
HaSaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Tecrübe Puanı: 198
Rep Puanı : 5407
Rep Derecesi : HaSaN has a reputation beyond reputeHaSaN has a reputation beyond reputeHaSaN has a reputation beyond reputeHaSaN has a reputation beyond reputeHaSaN has a reputation beyond reputeHaSaN has a reputation beyond reputeHaSaN has a reputation beyond reputeHaSaN has a reputation beyond reputeHaSaN has a reputation beyond reputeHaSaN has a reputation beyond reputeHaSaN has a reputation beyond repute

Alıntı:
Mahir_01´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
vallahi benim tarafımdan banlanmadın niye banlandınıda bilmiyorum ama belki çok ii oynuyorsan seni hile sanmış olabilirler.
- Usta ne msj yazarım ne bir şey arada beni banlıyolar nedense anlamıyorum.
- Base de falan pusmuyorum görevde yapıyorum anlamıyorum neden banlıyorlar.
HaSaN isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14-11-2007, 16:32   #10
RammsTeiN*
Banned

Standart King ' Castle # Clan Server

62.68.199.43 nolu ipimizle bütün cs 1.6 cilere açığız profların serverine buyrun gelin herzaman bekleriz maç için irtibat siteden pm
Alt 21-11-2007, 01:42   #11
Mahir_01

Alıntı:
HaSaN´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
- Usta ne msj yazarım ne bir şey arada beni banlıyolar nedense anlamıyorum.
- Base de falan pusmuyorum görevde yapıyorum anlamıyorum neden banlıyorlar.
seni banlayacak admini ben banlarım hips sen kral oyuncusun herkes seni hile sanıyoo tabı kolay deil öle güzel oynamanında dezavantajları var gel teketek maç atak senle yaa ezim seni
Alt 26-11-2007, 15:21   #12
HaSaN
Kıdemli Üye
HaSaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Tecrübe Puanı: 198
Rep Puanı : 5407
Rep Derecesi : HaSaN has a reputation beyond reputeHaSaN has a reputation beyond reputeHaSaN has a reputation beyond reputeHaSaN has a reputation beyond reputeHaSaN has a reputation beyond reputeHaSaN has a reputation beyond reputeHaSaN has a reputation beyond reputeHaSaN has a reputation beyond reputeHaSaN has a reputation beyond reputeHaSaN has a reputation beyond reputeHaSaN has a reputation beyond repute

Alıntı:
Mahir_01´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
seni banlayacak admini ben banlarım hips sen kral oyuncusun herkes seni hile sanıyoo tabı kolay deil öle güzel oynamanında dezavantajları var gel teketek maç atak senle yaa ezim seni
Hocam bugun adam yine banladı ya şu wall programını kim yaptıysa
Ya wall programını hayatımda hiç denemedim başka pc dede görmedim zaten böle bir program olduğunuda bilmiyordum siz wall diye milleti atınca öğrendim neyse
Bugun wqlax banladı.Benim banı açarsan sevinirim.
Msn gelince ip yi iste.
HaSaN isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30-11-2007, 23:40   #13
punisher123
Golden Lig 2 Tottenham
punisher123 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Tecrübe Puanı: 69
Rep Puanı : 1266
Rep Derecesi : punisher123 has much to be proud ofpunisher123 has much to be proud ofpunisher123 has much to be proud ofpunisher123 has much to be proud ofpunisher123 has much to be proud ofpunisher123 has much to be proud ofpunisher123 has much to be proud ofpunisher123 has much to be proud ofpunisher123 has much to be proud of

bn €kl€dim s€rv€ri müsait olursam g€lirim kard€ş
punisher123 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30-11-2007, 23:48   #14
Kuralp
FİFA 08 Şampiyonlar Şampiyonu
Kuralp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Tecrübe Puanı: 405
Rep Puanı : 11993
Rep Derecesi : Kuralp has a reputation beyond reputeKuralp has a reputation beyond reputeKuralp has a reputation beyond reputeKuralp has a reputation beyond reputeKuralp has a reputation beyond reputeKuralp has a reputation beyond reputeKuralp has a reputation beyond reputeKuralp has a reputation beyond reputeKuralp has a reputation beyond reputeKuralp has a reputation beyond reputeKuralp has a reputation beyond repute
Kuralp - MSN üzeri Mesaj gönder

Alıntı:
punisher123´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
bn €kl€dim s€rv€ri müsait olursam g€lirim kard€ş
Bence hiç eklemeseydin daha iyiydi.Burada hile marifet sayılıyor.Çok daha güzel serverler var.Özellikle sxe lilere girersen oyundan zevk alabilirsin
Kuralp isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-12-2007, 00:42   #15
HiqpeRix
HC | Che.
HiqpeRix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Tecrübe Puanı: 284
Rep Puanı : 6045
Rep Derecesi : HiqpeRix has a reputation beyond reputeHiqpeRix has a reputation beyond reputeHiqpeRix has a reputation beyond reputeHiqpeRix has a reputation beyond reputeHiqpeRix has a reputation beyond reputeHiqpeRix has a reputation beyond reputeHiqpeRix has a reputation beyond reputeHiqpeRix has a reputation beyond reputeHiqpeRix has a reputation beyond reputeHiqpeRix has a reputation beyond reputeHiqpeRix has a reputation beyond repute
HiqpeRix - MSN üzeri Mesaj gönder

Alıntı:
KurshaD´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bence hiç eklemeseydin daha iyiydi.Burada hile marifet sayılıyor.Çok daha güzel serverler var.Özellikle sxe lilere girersen oyundan zevk alabilirsin
abi şimdi burda murderer iin serverını aşalıyomusun

Etiket
ayarlama, başlık, clanların, genel, sohbetandmaç, tek, yeri

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Konu Araçları
Stil