![]() |
|
|
#1 |
![]() |
Arkadaşlar ligimizden ayrılan arkadaşların yerine girmek için kayıtlarınızı burdan bekliyorum....
Kayıt Örneği Msn Adresi:emryntline@hotmail.com Online Saatleri:15-21
[Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...] Durmuyor işte zaman İçimizi acıtıyor... Biliyorduk birgün... Bilmezden geliyorduk... Kapatıyorduk gözlerimizi Akıyordu ah o hain zaman... Sensizlik nedir biliyor muyuz ki biz... Sorsana Büyük Kaptan!.. [Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...] "İn this country, you gotta make the money first, then when you get the money, you get the power, then when you get the power, then you get the woman." Tony Montana |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Tecrübe Puanı: 0
Rep Puanı : 452
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Msn Adresi:fearless_boy1444@hotmail.com
Online Saatler:19.30-22.30 |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
Konu FernandoTorres tarafından (25-03-2008 Saat 16:15 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#4 |
![]() Üyelik tarihi: Sun Mar 2008
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi :
![]() |
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
|
|
|
#6 |
![]() |
İZMİRİN KARŞIYAKALILARI, SİZLERİ MUHABETLE SELAMLARIM. BEN BÜTÜN İZMİR VE İZMİRLİLERİ SEVERİM. GÜZEL İZMİR İN TEMİZ KALPLİ İNSANLARININ DA BENİ SEVDİKLERİNDEN EMİNİM . YALNIZ BİR RASTLANTI BENİ KARŞIYAKA YA DAHA FAZLA BAĞLAMIŞTIR. ANAM SİZİN SİNENİZDE SİZİN TOPRAKLARINIZDA YATIYOR. KARŞIYAKALILAR, İZMİR'İ GÖRDÜĞÜM GÜN ÖNCELİKLE KARŞIYAKA YI VE ORADA SİZİN TOPRAKLARINIZDA YATAN ANAMIN MEZARINI GÖRDÜM Mustafa Kemal ATATÜRK |
|
|
|
|
|
#7 |
![]() Üyelik tarihi: Sun Apr 2008
Rep Derecesi :
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
Msn Adresi:tilank@hotmail.com
Online Saatleri:15-22 hafta sonu:çoğu zaman girerim belli olmaz bana pm yada msnden msj atın
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...] |
|
|
|
|
|
#9 |
![]() Üyelik tarihi: Mon May 2008
Rep Derecesi :
![]() |
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
|
|
|
|
#11 |
![]() Üyelik tarihi: Mon Jun 2008
Tecrübe Puanı: 36
Rep Puanı : 650
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
Konu K!nG JaMeS tarafından (09-06-2008 Saat 13:48 ) değiştirilmiştir.. Sebep: FLOOD YAPMA BİR DAHAKİ SEFERE CEZA ALIRSIN |
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
msn: a_emre1907@hotmail.com
online saatler :15-20 aslında her zaman online olabilirim ne zaman lazımsa o zaman onlineyim ben yhaa
TÜRKİYE SATMAYACAĞıZ ,SATTIRMAYACAĞIZ ![]() :fenerbahe atklaciver![]() ![]() SARILacivertEn Büyük FeNer SUKUNET BUYUKLUKDEN GELİR SUSUYOSAK Bİ BİLDİĞİMİZ VARDIR, FAZLA KONUŞMAK GEVEZELİKDİR GEVEZEYSEKDE DON'T LooK My KUSUR
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]() Üyelik tarihi: Mon Jul 2008
Rep Derecesi :
![]() |