![]() |
|
|
#1 |
![]() |
Biraz Hizli Yazdim Hatada Varmiş Neyse ![]() İndirdiklerini Altta Yazdigim Yere Aticaksiniz Ve Sorununuz Biticek Arkadaşlar Cok Basit Ha Birde Unutmadan BUNU MYTH DEN İZİNSİZ KENDİ İSMİYLE UPLOAD EDENİN BAŞİNDAN BİT *OTunDeNDEN *IK EKSİK OLMASİN C:\WINDOWS\system32 [Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...]
|
|
|
|
#2 |
![]() Üyelik tarihi: Thu Nov 2009
Tecrübe Puanı: 0
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi :
![]() |
indirdik dediğini yaptımama bişe olmadıı ???????
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
o a. i sil önce .... sonra bu kesin calısıyo beni piskopata baglama
|
|
|
|
#4 |
![]() Üyelik tarihi: Sat Nov 2009
Rep Derecesi :
![]() |
işe yaramıyor dostum bi de "o a" nedir
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Alıntı:
![]() ![]() ![]()
[Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...] |
||
|
|
|
|
|
#6 |
![]() Üyelik tarihi: Thu Dec 2009
Rep Derecesi :
![]() |
arkadşlr nsl dzldiğiğni kimse bilmiyomu
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() Üyelik tarihi: Thu Dec 2009
Rep Derecesi :
![]() |
atıyon adamım. olmadı
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() Üyelik tarihi: Thu Jan 2010
Rep Derecesi :
![]() |
Bu Sorun büyük ihtimal ekran kaynaklı ve System32 ye olduk olmucak şeyler atmayın!!!
Benden size Uyarı ... |
|
|
|
|
|
#9 |
![]() Üyelik tarihi: Tue Jan 2010
Rep Derecesi :
![]() |
hay senn verceğin linkin bn
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() Üyelik tarihi: Wed Jan 2010
Rep Derecesi :
![]() |
Ulan bende sevinmiştim :S böyle insanlara uyuz oluyorum yaff
|
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Alıntı:
![]()
[Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...] |
||
|
|
|
![]() |
| Etiket |
| bozuk, call, duty, düzeltmek, modern, warfare, yazilari |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Stil | |
|
|