![]() |
|
|
#1 |
![]() Üyelik tarihi: Sun Feb 2009
Tecrübe Puanı: 0
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi :
![]() |
C&C Generals Zero Hour Türkiye
Öncelikle bu modu kurmak için bilgisayarınızda Generalsin Zero Hour modu ve Zero Hour'un da 1.4 patchi yüklü olmalıdır.Bunu zaten aşağıda anlattık. DOWNLOAD LİNKLERİ [Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...] Kurulum Öncelikle Yeni bir klasör açıp Data,Data1,Data2,Data3,Data4 ü bu klasörün içine winrardan çıkarmadan atın yani yüklediğiniz,açılmamış haliyle atın.Data5i açın ve içindekileri de o yeni klasörün içine atın.(Data5 te setupları var o yüzden) patchı kurarken oyunu kurduğunuz yeri gösterin eğer kurulum yerini değiştirmediyseniz oyun otomatik olarak(C:Program FilesEA Games) yani EA Games Klasörüne kurulmuştur zaten bu klasörü göstermeniz yeterlidir. (Türkiye Patch 1.4 mod la Çalışmaktadır.) 1.4 Patch download link [Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...] Bu sitedede bazı resimleri var. [Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...] Generals Zero Hour'un bu modunu ya da Generals Zero Hour'u multiplayer oynamak isteyenler için hamachi ağımız Ağ Adı:ccgeneralszhtm Şifresi:123 Konu mturgutak tarafından (02-02-2009 Saat 21:25 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#2 |
![]() Üyelik tarihi: Sun Jun 2009
Rep Derecesi :
![]() |
bn dediklerinizi yaptım ama oyunu acarken hata verip kapatıor bna yardımcı olabilr misiniz
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() Üyelik tarihi: Mon Aug 2009
Rep Derecesi :
![]() |
arkadaşım hepsini yaptım oyunu yükledimde 1.4 patchi indiriyorum ama yüklemiyo neden bi yardımcı olurmusun
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() Üyelik tarihi: Sun Jun 2010
Rep Derecesi :
![]() |
Kurdum fakat oynadıkdan belli bir süre sonra şu hatayı alıyorum... ;
You have encountered a serious error. Serious errors can be caused by many things including viruses, overheated hardware and hardware that does not meet the minimum specifications for the game. Please visit the forums at [Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...] for suggested courses of action or consult your manual for Technical Support contact information. virüs vs. diyor ama NOD32 ile tarattım bişi çıkmadı. Bu arada işletim sistemim Windows 7 bununla bir ilgilisi olabilir mi ? Yardım edebilecek olan var mı ?? |
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
tüm sorularının cevabı burada var: [Sadece Kayıtlı Üyeler Sitemizdeki Linkeri Görebilir. Hemen Üye Olmak İçin Tıklayın...]
|
|
|
|
![]() |
| Etiket |
| candc, generals, hour, modu, türkiye, zero |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Stil | |
|
|